kbba

Latest Posts

.:: Alhamdulillah.. dah selesai... ::.

By 3:52 PM , , ,

Semua orang sibuk update pasal pilihan raya...
1st time mengundi....
Lin pun first time mengundi...
Dah tu mengundi sama tarikh dengan wedding my bro...
lagi hebat cerita...

Alhamudulillah.. semua da selesai...
Majlis adik pun selesai da...
Berjalan lancar walaupun sama tarikh dengan pilihan raya...
tu sume bukan halangan untuk sanak saudara datang dari jauh...
Terima kasih ye...

Hafidh terlebih aktif!
Payahnya mak boyot dia ni nak control dia...
Daddy dia da sibuk jadi cameraman...
Mummy menangis jaga hafidh..
Lari lintang pukang semua dilanggar...

Sob...sob... T_T
Dugaan...

Jumaat besday mummy...
Daddy sangat excited wish kat mummy...
:P
Tepat pukul 12 da wish...
Walaupun mak wan, tok yah... pak ngah.. cik su dan cik da terlupa...
Almaklum la ... excited nak dapat menantu ngn kakak ipar... 
Tapi masa OTW pergi majlis nikah pak ngah dorang wish jugak...
Tak kesah pun...
Anak da 2 kot. As long laki ingat syukur Alhamdulillah...
Tu pun da cukup bermakna...

Hadiah tak dapat lagi...
Kek?? pun belum...
Later2 la bila da teringin baru tuntut.

Majlis pakngah selamat da...
Rmai gak la tetamu yang datang.
Ada yang mengundi dlu, baru datang...
Ada yang datang dulu, baru balik mengundi...

Benda simple.. tak perlu nak kalut sangat...

Pukul 4 ptg, bila orang da reda sikit...
Giliran lin dan mama plak pergi mengundi...
1st time tu... I pun excited...
Dah la preggy...
Hujan plak tu...
Paling best!!!! mengundi kat sekolah lama...

Weeeee..... seronok plak lin jejak sekolah tu...
banyak gak yang da berubah.. 
Walaupun jauh...
Penat kaki ni berjalan...
Tapi tak pe... Seronok mengundi ni...
Terasa ada kuasa kat tangan...

Ok la.. tu je.
Nanti cerita celebrate anniversary dan majlis kahwin angah lin update bila da upload gambar...
baru syok sikit.
Ni kosong je..
Korang pun bosan baca... =) 


P/s: hari ni lin jumpa kawan blogger... rupanya dia kerja sama tempat... ihihih small world kan..

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers