kbba

Latest Posts

.:: Sarat dah ni ::.

By 11:23 AM ,

Minggu ni genap la 36 week. (9 bulan)

Dah boleh bersalin. Tak perlu risau2 tak cukup bulan.
Badan ni da rasa berat sangat. Jalan terkengkang2 je rasanya...
Perut da mengembang. Perut tak membesar kedepan. Tapi mengembang kiri dan kanan.

Ni pun tahu pas tengok gambar lin masa wedding adik aritu.
Fuuuhhh...
Besarnya la hai...
Nasib D tak ada complen  pape.
Kalau complen, no more kids after this!
Tapi, memang dia da ckp ni last... =D
Sebab tengok lin preggy kali ni macam teruk sangat.

Mana tak nya. Hafidh kan tengah melasak.
Kita plak tak boleh penat sikit.
Semua nak harap D. Memang dia kata ni last la.. =D
Yeker??
hahaha

Tapi lin tak nak last.. =)
lin nak preggy lagi.. best preggy ni.
Walaupun sakit, tak dapat layanan istimewa. Pahala pun banyak.
time ni je la nak kumpul pahala banyak2 kan...

Dalam minggu ni, lin ada checkup kat Klinik Puteri.
Harap2 adik da kebawah. Sebab rasa macam kat atas lagi.
Lin kerap sakit kat dada.
Pergerakan adik memang aktif. Lebih aktif dari abang.

Kalau boleh lin nak deliver cepat. Bag semua da siap. >>link<<  & >>link<<
Tinggal tunggu signal dari adik je, maka ke hospital la kita.
Bab Hafidh plak xde la risau sangat, sebab mak lin leh jagakan.

Tapi D la tak leh terima kenyataan bila lin kemaskan bag hospital dan bag untuk pergi berpantang.
Hehehhe
Dia pelik. Siap cakap
"eh.. bukan bulan 6 ker nak beranak. Kenapa bag baju semua da siap?? "
Hahaha.. takut la tu. Nak takut apa pun tak tahu la... Bukan kna tinggal pun. Bukan dia yang kena teran pun.

Sekarang ni hantar hafidh pun da berdua. Gara2 basikal dia da jahanam.. >>link<<
Macam2 la. Nak dukong dia memang tak la.. Jauh tau dari parking nak ke tingkat 13.
Walaupn ada lift.


You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. Semoga dipermudahkan semua yer lin..
    Wani pun klu blh nak preggy lg..
    Tapi xda rezeki lg..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq wani...
      insyaallah... nnt ada la rezeki tu...

      Delete
  2. take care lin! semoga semuanya selamat..nnt bersalin kt mana?

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers