.:: wajah suci malaikat kecik kami ::.

Mood berpantang tanpa Internet ni memang sangat membosankan ok!

Kalau ada masa terluang, kerja Lin, tengok TV, tidur, draft entry untuk blog. Hihi...
Sekarang ni baru hari ke-11.

Adik kena jaundice, tapi belum tahap masuk hospital la. Hari2 mummy dia marathon susu kan dia. Budak jaundice ni, kerja dia tidur je... So memang sangat mencabarla nak kejutkan dia bangun.

Nanti Lin share macam ner cara Lin kejut adik bangun dari lenanya, dan bagi dia minum susu.

Sekarang ni Lin nak share gambar adik...
Oh ye... Tali pusat adik da jatuh masa hari ke -11.



Muhammad Harris adeel b. muhammad Hadi.
2.96 kg / 49cm.



Coretan mummy Lin 20130509/9am/P.Intan


Post a Comment

8 Comments

  1. lin.. try cari ubat kuning kat kedai sensei.. ramai kata bagus..
    dulu pun saya guna utk sufiyyah.. menjadi (tak taulah which method yang buat jaundice die tetiba turun..hehehe)

    salah satu usaha selain bfeed banyak2
    ubat tu bau die mcm kacang
    kalau rendam air panas kang kuar air warna kekuningan
    siram2 baby pastu bilas..

    cubalah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq queen. lin da try masa hafidh dlu. tapi makin teruk. so kali ni lin malas nak amik pape. cuma bg bf kerap je.

      Delete
  2. Lin..tahniah dpt baby da..2 bln da blog menyepi..rupenye da habes pantang da..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fyza... tq.. tak sangka ingat lagi kat kita. 2 bulan senyap pun leh ingt. terharu... =)

      Delete
  3. macam muka abg hafidh gak...tembam nya pipi

    ReplyDelete