kbba

Latest Posts

.:: back to normal ::.

By 9:44 AM ,

As salam...

Wuuttt...wutt...

Terasa happy pagi ni. ihihhi

Semalam pas pos entry weng2 tu...
lin jadi pasrah...
lebih kepada berserah...
semuanya da takdir...

Pastu, petang tu mood happy je buat kerja...
Dah meluah kat blog.. 

Tak sangka, my milk da back to normal.
walaupun tak meriah,
I is tetap happy uolls...

Susu yang pump semalam total untuk semua is 13oz.
3 botol 3oz
2 botol 2 oz
Itu la bekalan arris hari ini.
Kalau tak cukup, lin pesan kat bs call lin.
Masa lunch lin pergi hantar susu.

Nyaris pagi ni nak beli FM
Thanks D..
Coz buat dekk je bila mmy ngadu susu xcukup lagi sebotol
Kalau D layan kan gak, confirm singgah kedai beli FM da...

D memang sibuk suruh lin bg BM kat arris...
Sangat supportive!
Thanks again!!

Pagi ni... nekad!
Kena rajin2 lagi pump.
Semoga di permudah kan....
Aminnn... 



You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers