kbba

Latest Posts

.:: hafidh aryan 20th month ::.

By 3:48 PM ,

happy 20th month Hafidh Aryan...
mummy daddy love u so much...
be good son...
be good brother...
wish u happy and healthy always...
wish u will be a real HAFIDH 1 day...
 
 Now abang hafidh macam da besar sangat...
Apa yang mummy daddy buat, mesti dia nak buat gak..
Bila daddy pakai spec itam, dia pun nak...
bila daddy pakai sit belt.. dia pun nak. 
Tapi dia memang da pkai belt car seat dia.. 
macam ner nak pakai yang sit belt yang macam daddy pakai... 
Bila tak bagi, mengamuk. 
So, daddy dengan penyabarnya akan terangkan kat abang hafidh... 
Alhamdulillah.. pas di terangkan, hafidh tak mengamuk lagi...

Cemburu hafidh semakin menjadi...
sekarang ni, bila sapu minyak yu yi kat perut adik...
mesti hafidh pun datang sambil angkat baju tunjuk perut...
perut hafidh pun nak kena sapu minyak gak mummy... 
Bila mummy bukak baju adik nak mandikan adik..
Hafidh pun sibuk suruh bukak baju dia gak... 
semakin cemburu rupanya anak sulong mummy daddy ni. 
Nasib belum tahap maksimum. 

Hafidh jugak makin manja...
manja sangat. 
Rasanya adik pun tak manja macam hafidh.
Mummy spend time dengan hafidh more than adik tau. 
Balik kerja bila sampai rumah, adik tidur sampai pagi.
Bangun pun menyusu je...
Tapi, hafidh tak tidur, dapat main2 ngn mummy daddy lagi. 
so tak ada istila kekurangan kasih sayang ye...
=) 

Yang mummy sedih sampai sekarang...
hafidh tak panggil mummy pun...
even MI pun hafidh tak paggil...
sibuk asyik panggil ma.. ma... 
Walaupun dengan suara mengoda.. ma...
pastu pegang muka mummy... 
mummy tetap sedih... 
Selalu ajar sebut mummy.. ma.. mi...
hafidh tetap jawap... 
ma... ma... 
acaner tu??? 
Daddy pun sama gak... 
Adoi.. susah ke nak sebut mummy daddy hafidh? 
dedih tau! 

Apa2 pun, mummy daddy selalu doakan yang terbaik buat anak2 mummy daddy...
muaahh... love u hafidh aryan.. .

You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. 4 bulan lagi nak 2 tahun dah hafidh ek...bijak tau suka tiru gaya org tua! hehe

    takpe, lama2 nanti pandai la tu sebut mami & dedi...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la nana... suka sangat ikut apa orang buat...
      amin... menunggu saat dia panggil mami dedi pasni... =D

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. mmg abang sgt dah...penyayang adik

    ReplyDelete
  4. comel jer pakai spek tue...haikal pun over macam hafidh tau, nak manja jer lebih dari adik plak tue

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers