.:: sons di opis daddy! ::.

ni cerita masa Hafidh kena HFMD aritu. Masa tu kami melepaking kat opis daddy. D ada kerja nak di settlekan. So, angkut anak bini sekali pergi opis. konon nak beraya pas balik .

Mummy masa kat opis daddy korje lain tak de, duk ngadap PC je. Baca novel online. ihihih pastu wat list novel apa nak beli. Tapi, da set dalam mind, sebulan leh beli 1 je. Kalau beli banyak, nanti anak2 ngn laki terabai. heheeh. Asyik dok baca novel. Bak kata my mum kan, baca macam ada exam esok hari. ihihih

Adeel sangat behave, pas bagi susu tidur la dia. Tapi aryan di sebabkan tak sihat buat perangai la dia. Opis daddy tu da macam rumah je, selagi ada ruang, selagi tu dia dok jalan sana sini.

otw muka gembira je

smile

yang ni tak sudah2 1 malaysia dia

encem tak saye

mummy letak kat sini jew...

bila balik abang kena makan ubat kt umah

serius abang suka gile ubat demam

pedih plak mata ni...

Post a Comment

4 Comments

  1. Best la boleh bawak anak dtg opis... big boss hana strict sikit, tak boleh bawak anak. Hari tu sehari anak bawak sebab dia takde.. hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hana, opis laki kita je... opis kita tak boleh pun, sbb open sangat.
      opis laki kita kecik je, bawak pun time wekend, =)

      Delete