kbba

Latest Posts

.:: aidiladha kami ::.

By 4:57 PM , , ,

Assalam...

Amboi... semua duk meng"update" aidiladha punya cerita...

Kami tak ada cerita menarik pun...
Hari Sabtu lin still kerja...
Ada convocation day kat UCSI...
So, kena la on duty...
Tapi, lin amik halfday je...

Owh lupa plak...
Hari sabtu tu, 20131012..
Tarikh keramat ni...
1st time tinggalkan Harris dan Hafidh dengan Daddy dorang...
Adoi.. punya la risau...
Pukul 10 D da text cakap Harris asyik menangis je...
Adoi.. cmner nak buat..
Lin bukan boleh lari..
Tengah Duty kan...
T__T
Setengah jam pastu, lin text D tanya macam ner?
Nasib la D kata Harris da tidur...
Fuuhhh... lega.. 

Breakfast before mummy tinggalkan dorang dengan D


After balik kerja, siap2 kemas baju...
Petang pas Asar, kami gerak menuju ke Muar...

Gambar masa di Muar... Geram ngn budak2 ni..

Sibuk si abam ni nak buai adik.. tak bagi, dia goyang2 kan buai tu. huhuhu


 Hari Ahad petang, kami bergerak ke Kempas JB pula...

Ni la aksi sons masa dalam kete.. yang si kenit ni.. susah betul nak tidur siang... abam pas susu lelap la dia...

Awal pagi raya 20131015,
D pergi solat... lin tinggal kat umah dengan hero2...
Suruh gak D bawak Hafidh...
Tapi D takut ganggu orang solat plak.
So, lin la jaga dorang pagi raya tu...
D solat depan umah je pun.
Sambil tu, MIL pesan tengok kat tok mak...
Lin pun teman tok mak dalam bilik dia sambil borak2...
Sedih tengok tok mak...
Da la kurus.. kena pasang pacemaker tu, bertambah kurus lin tengok...
Sedih... cerita tok mak kat sini... >>link<<

Ni gambar dorang masa pagi raya...
Kami tak sempat pun nak tangkap gambar family...
Sedih wooo...
Orang semua sibuk upload gambar 1 family...
Lin sibuk sikit...
Kena kemas2 sebab pukul 11 da kena balik ...
Nak singgah melaka lawat atok lin plak...

Ok tu je cite raya adha kami... tak menarik kan...
huhuhu
upload pun gambar anak2 je...
hahaha
kang upload gambo sendiri meluat korang tengok...
>_<




You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. Comel anak bujang lin..bam2..geram ngk..nayli maken beso..kurus je..

    ReplyDelete
  2. geram dengan abg hafidh la...gebu tul tangan...adik adeel dah ngikut tu..

    ReplyDelete
  3. lama dah tak mengomen di sini lin. anak2 lin memang tuff la. comei je..

    ReplyDelete
  4. leen! apesal adik tu tembamss sangat eh?
    memang rase nak geget pipi jer oi.
    Micha raye ni pon tak kemana.
    Duk umah & g umah MIL je sebab aqiqah kayla.
    tak jln sangat pon. simpan duit gaji lambat lagi oi!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers