kbba

Latest Posts

Bday iman

By 12:57 PM , , ,


Iman da pun 3tahun hidup dengan kami...
Alhamdulillah...
Makin hari,  makin banyak ragam...
Tapi mak dengan ayah lin sabar melayan kerenah dia. 
Biar pun darah yang mengalir tak sama, tapi sayang kat iman sama dengan adik2 yang lain...
Semoga menjadi anak soleh... 
Muhammad hilman sari
sapa yang nak tahu siapa iman...
cerita iman kat sini yek...
>>link<<

Ni 1st time belikan iman cake. 
Suka sangat dia. 
Bila nyanyikan lagu besday lagi la bulan main happy dia ni... 

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. i dah klik link tu tak dapat jawapan jugak siapa iman ni...anak angkat family u ke?? yg i baca dia anak susuan u kan...btw hepi besday iman...semoga jadi anak soleh....masa dia baby comel betul la

    ReplyDelete
  2. comelnya iman..
    murah rezeki u sis..sebab ambik anak angkat..
    happy birthday iman..

    ReplyDelete
  3. happy birthday iman.. lya pon klik link tu.. tp error...
    xkisah la walaupon siapa pon aiman.. kt berhak membahagi kasih sayang padanya... mudahan aiman akan membesar bagaikan juara serta igt segala pgorbanan org y mbesarkannya dgn pnuh kasih sayang

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday iman...jadi anak yg soleh dan berjaya dalam hidup

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers