kbba

Latest Posts

.:: happy besday lovely hubby ::.

By 11:18 AM , ,

As Salam... 

Alhamdulillah da pun tau 29 tahun lakiku... 
Tua da D... 
hahahah
Setahun lagi nak masuk 3 series...
hahahah
gelak lagi... 

Tapi kan... dalam tua2 laki lin ni...
Pernah tau guard kat umah lin kata D "ANAK" lin..
Macam nak menangis weii...
Sedih..
Tua sangat ke muka i ni??

Pastu wat muka sedih kat D...
D kata uncle tu nak gurau je kot...
Hagak agak la kan... 
Menci uncle tu.. 
Pancitkan moto dia baru tahu! 

Ok la...  lupakan uncle buchuk ati itu...

Tahun lepas lin buat suprise kat D...
Lin delivery cupcake kat opis dia..
Ingat kan dia tinggalkan sikit tuk kita...
Dia balun makan ngan budak2 opis...
huhuhuh... 
Terliur da... 
Masa tu tengah preggy si Harris Adeel pulak...

Tahun ni, ingat nak wat suprise gak..
Nak belanja g Gold Coast morib..
Tapi, bila fikir balik kan...
Laki lin ni tak suka cuti mengejut...
So tak jadi la...

Lin da bagi tahu awal2 hadiah ari jadi dia...
Bercuti ke Gold COast Morib...
Tak romantik kan...
Nasib tak mintak claim...
kikiki
D.. syg ikhlas tau.. :P 


ni gambar masa hari besday D lin pos kat IG...
semua orang gelakkan dia sebab dapat sijil... huhuhu
cubit korang kang... 



dan hadiah nya... percutian ke gold coast morib...
actually lin memang nak pergi sini bawak anak pun.. kakakaka... 

Kad besday dari sepupu kecik (dak tadika) untuk D.
Jaris ni same DOB dengan D...

Ok la.. entry ke Gold Coast Morib akan menyusul nanti. 
Banyak sangat gambor D ngn Hafidh mandi sakan..
Mummy dengan Harris sikit je tau... 
Cian kami.. 
Pasrah... ! 



You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. hehhe comel jer kad ucapan..akak pegi GCM ni tak buat lg entry dia huhu..dari mengandung smpai dah bersalin..apakah? lama2 terkubur je la uhuks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama sungguh da tu kak pinkky... kikikiki update sebelum terkubur...

      Delete
  2. bestnya cuti kat gold coast...tak sabar nak baca

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir jgak... Hehhehe... Bestnyer g gold coast ea??

    ReplyDelete
  4. alaaa kira romantik jugak la ni...hehe...ur hubby tua setahun je dari hubby i..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers