.:: ibu ibrahim...::.

Sekarang ni da macam trends bila kita mengandung dan bersalin kita memerlukan supliment...

For me it good. Sebab lepas bersalin kita banyak kehilangan darah.
Untuk replace balik segala vitamin2 yang hilang tu, kena la amik supplement...

For me, shaklee antara yang terbaik.
Most of my friend pun ramai yang amik product ni.
Product ni ada macam2 set.
Antara yang fames set bersalin shaklee... >>link<<

Kenapa lin tulis tajuk entry ibu ibrahim?? pastu cerita pasal shaklee...
Heheheh....
adalah sebab melalui kisah ibrahim lin kenal ibu dia..
aci tak cmtu??
Aci la kot..

Dari situ banyak kisah mengenai ibrahim dan shaklee yang lin tahu.
Semakin hari, semakin menarik...
Melalui blog ibu ibrahim ni.... >>link<<
lin timba banyak ilmu mengenai penyakit dan supliment shaklee...

Kisah ibrahim sangat meruntun hati ni...




Post a Comment

5 Comments

  1. i amalkan makan shaklee dari form 2 rasanya...shaklee best! hehe

    ReplyDelete
  2. Salam..Saya dtg dgn segmen yg sama.Semoga berjaya. Artikel yg menarik. Sudi2lah berkunjung ke blog saya.TQ.

    ReplyDelete
  3. Assalamulaikum...saya ke sini pun kerana nak ucap selamat berjaya. Saya pun ada masuk contest ini. Sudi2lah terjah ke blog saya juga ya.

    ReplyDelete
  4. Salam sis.

    Terima kasih atas entry yang ringkas dan padat di atas.
    Tahniah juga kerana terpilih untuk meneruskan cabaran dalam contest Iphone 5S dari blog www.superibu.com

    Task 1 sudah berlangsung, insyaAllah esok 19/11/2013 task 2 akan bermula.

    Good luck sis.

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah dan boleh teruskan untuk task yang ke-2.
    Semoga berjaya.

    http://www.pretty0blossom.com/set-mengandung-shaklee-super-jimat/

    ReplyDelete