.:: macam rajin je.. macam rajin je... ::.

As salam...

Macam rajin je.. macam rajin je...
Tapi sebenarnya ngulor.
hahaha...



Nengok la ni...
Camner la PC lin dulu tak corrupt...
Huhuhu ampun boss...
Tapi...
Lin memang tak boleh mengadap 1 kerje je...

Sambil2 buat kerja...
Lin nengok citer
"jodoh itu milik kita"...
" love u mr. arrogant"...
"fira ayuni" ...
ari2 terlepas nak tengok kat TV...
Tengok ulangan pun best..
Macam best je.. macam best je...
 
sambil2 tu, update blog yang suam2 kuku ni...
sambil2 tu, blogwalking bagai...
sambil2 tu, layan gojes2 kat FB...

Adoi..
banyak sambil tu...
tu belum lagi kat HP..
Ber "IG" la...
Keek la...
Edit picture la...
uhuhuh
banyaknya kerja...
kerja ngulor...

Eh... belum lagi balas2 msg customer online lin...
hoii.. banyak tau kerja lin buat...
Macam rajin je... macam rajin je... 

Ni semua penangan gojes yang upload video kat group yek...
dalam otak ni... asyik ingat perkataan keramat tu je...
"macam cantik je... macam cantik je... "
korang mesti rasa macam nak PANG je kan...
*virus hana la ni*

OK jom balik...

Post a Comment

7 Comments

  1. wakakaka... macam rajin je macam rajin je...hahahhaa
    kemain haa.. ala dlu umie kje ofis pun gitu... pg2 smpi ofis.. dh siap2 bukak sume.. dlu zaman myspage zaman tagged..hahaha...

    ReplyDelete
  2. Wah buat 3d ea?? Asben ros pun 3d gak tp luaran jer.. Bgunan :p dalaman xreti.. Kikiki

    ReplyDelete
  3. mcm nak follow je, mcm nak follow je.

    eh, dah follow pun. hehehe... salam kenal, singgah sini nak jadi geng. jom, kalu sudi follow kita jugak.

    maceh

    ReplyDelete
  4. fenomena syasya tak abis lg ke ni hahahaha..aduhai..mcm cantik jer tapi teringat shahrul shiro nyer parody kahkahkah

    ReplyDelete
  5. sama la kita lin....banyak benar buka kat komputer tue...menyelam sambil minum air...hehehe

    ReplyDelete