kbba

Latest Posts

.:: Makan2 dengan son

By 10:00 AM ,

 As salam...

Macam2 perangai bila bawak anak2 pergi makan luar... 
lagi2 si abam tembam ni...
aduh.. pening kepala ni... 

nak makan macam orang besar...
tak bagi mengamuk sakan...
pening2...
lagi2 kalau orang ramai...
bila dia menangis...
rasa semua orang pandang kita...
macam tak reti jaga anak pula...

Kalau ikut kan hati, 
malas je nak makan luar..
tapi malas masak..
acaner tu??? 

Kalau makan kat restaurant...
dia nak panjat sana sini...
kalau makan kat warung or kedai tepi2 tu...
dia nak kejar kucing...
T___T
oh my son... 

Tapi, kalau mood baik...
ermmm
cam gambar2 ni la... 
poyo je perangai..
tak sampai setengah jam... 
sampai tercekik mmy ddy dia nak mkn...
 


ni masa kat old town...
ni plak kat warung @tman cuepac

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. Bese la lin..bdk mmg x geti diam..paling x suke kalu g mkn kat warung yg ade kucing..geram btol..asyik nak kejar kucing..nk mkn rase nk trcekik je lyn kerenah nayli..

    ReplyDelete
  2. biasalah budak budak... orang pun faham.... ape pun kadang kadang meragam sebab die tak selesa...

    ReplyDelete
  3. ktorg sto mkn luar sbb ni la. sufiyyah kdg susah nk control. most of the time nk pegi main.sana sini. jd samada duk umaah masak. xpun tapau je. dah lama xmkn kat luar. huhu. tp jimatla. :p

    ReplyDelete
  4. kita nie klu makan kat luar mesti laju2....stress ngan anak2 yg tak reti duduk diam...huhuhu

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers