My hero

My 3 hero....

Muhammad Hadi Yusof
Muhammad Hafidh Aryan
Muhammad Harris Adeel

Agak2 perangai dorang da besar sama tak ngn apak nya? 
Agak2 ada tak yang ikut perangai mummy yang suka ubah dan alih perabot? 
Agak2 bertambah tak bilangan hero dalam rumah kami... 
Agak2 Terbalik tak apartment kami bila dorang main superman otomen batmen... 

Agak2 tajuk my hero sesuai tak untuk entry ni??? 
ok bai! 
 

Post a Comment

16 Comments

  1. hahahaha. terkejut den.
    pikir punye pikir bila lak si allene ni dah beranak 3.

    sekali nye nama laki dia dah.
    heheheh :)

    micha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. nampak sangat 3-3 ni muka copy paste yek... =D

      Delete
  2. Tomei betul dua beradik ni.
    Triple H..
    Hehe

    ReplyDelete
  3. ku pun pkir sape kah yg comeylote gmbr hitam putih tu...
    hahahaha

    ReplyDelete
  4. blog dah berwajah baru..dh lama xtgk blog ko...lps ni try heroin 2..daddy dpt 2 geng mummy dpt 2 geng...

    ReplyDelete
  5. hehe.. ramai hero.. lepas ni heroin pula insyaAllah =P

    ReplyDelete
  6. so weet 3 H..ur kiddos ikut daddy diorang la

    ReplyDelete
    Replies
    1. dorang ni copy paste apaknya la mimi....
      cian mmy tak ada sapa nak copy

      Delete
  7. LOL! i pon mati2 ingatkan u ada anak 3 dah...baru nk tanya, masa bila sorg lagi lahir...haha...kitorang pulak triple F...Farhana + Fahmy = Farish *motip sgt nk bgtau kan* hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha... tak pe... bgth je.. i tak kesah.. kikiki...

      Delete
  8. sesuai.. mommy jadi flower among the thorn gitu.. weeee

    ReplyDelete
  9. wah semuanya H dalam keluarga...ingatkan nama yg atas sekali tue baby baru....hehehe

    ReplyDelete