.:: Owh abam, bam bam... ::.

This morning kan....

Hafidh masuk bilik kami masa kami siap2 nak pergi ker...
Sambil kat tangan pegang buku "my body"...

Comel pula anak den ni ha...
Pagi2 lagi da pegang buku...
Sejuk hati...
Ada niat nak belajar...

Pastu d gelak tengok dia...
Sambil tanya mata mana mata?
Pastu hafidh tunjuk mata dia...
Wow surprise.. !

Biasanya Hafidh selalu buat tak tahu je time lin ajar dia..
Pastu lin plak tanya...
Nose mana nose...
Dia tunjuk idung dia yang kemek tu...
Ehh... english pun tahu? Pandai....
Pastu lin tanya Eye mana?
Dia tunjuk mata dia..
Eh.. dia tahu BM dan BI la...

Mereng jup mummy dia pagi2...
Sebab shock tengok hafidh tetiba jadi pandai...
Eh semalam dia makan apa yek?
Owh... domino pizza...
Sebab tu kot...
;)

Pastu bila lin tanya lagi..
Teruja la katakan...
Ear mana?
Pastu dia buat tak tahu sambil lonjak2 kat katil...
OK perangai original da sampai..
Malas layan.. nanti lambat pergi work.

Rupanya.. bila lin pergi living...
Abis semua buku dia da terabur kan...
T_____T
nangis mummy kena kemas balik...

Post a Comment

6 Comments

  1. betul lin our kids ni jangan tanya banyak kali cepat boring kalau tak tanya sekejap je dia tunjuk buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. teruja punya pasal... malas dia nak layan mmy dia da... =)

      Delete
  2. hee..good boy..sbenanye mase lin ajar 2 walaupn hafidh wat xtau..tp sbenanye sume da masuk dlm otak die..percaye la..byk bende lg yg die tau,1 good day,bl hafidh tjk kat lin, jgn pengsan tau..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan.. kita kena bnyk sabar masa mengajar dorang...

      Delete
  3. aish klu kitaorang tanya "where's ur eyes? nanti dia kedip2 mata byk kali..hahaha, tapi dia tau mata je yg lain dia x tau..kihkih

    ReplyDelete
  4. terujakan bilaanak first time pandai mengenal bila kita tanya.....klu boleh hari2 nak tanya benda yg sama

    ReplyDelete