kbba

Latest Posts

.:: TQ D ::.

By 3:21 PM , , ,

Alhamdulillah... tercapai gak hajat.

Hajat kecik je...
Tapi nak tercapai tu macam makan masa...
Da puas bodek D...
Bulan 10 jugak hajat tercapai...

Tq D...
Bagi hadiah ni.
Walaupun nak lain...
dapatnya lain...
Tapi tetap menjadi pojaan hati...

Dalam bulan harijadi D, tp mmy yang dapat hadiah..
kikikiki....
Jangan marah...

Sesuatu yang tak di jangka...
Mmy nak usha2 je..
Ne tau D nekad nak beli...
Walaupun D makan tak kenyang sbb kena layan Hafidh yang mengantuk...
Tapi, mood D tak kelaut...
Tapi ke bintang...
Tu yang  bulan jatuh keriba mmy...

Excited ok.
1st time dapat hadiah mahal camtu...
Walaupun bukan gold...
Tp benda ni la yang boleh buat hari2 mmy happy
:P

Mmy janji xkhayal ngn gadget tu...
Promise...

Mood leh upload gambo hari2...
Lin dapat HP je pun..
ihihihih


You Might Also Like

11 leave a massage here...

  1. wahwahwah.....~~hp je pun hadiah best gak tu...

    ReplyDelete
  2. syoknya! mesti happy kn bila dpt hadiah? hehe

    ReplyDelete
  3. wah, dapat gajet baru... harus la seronok... :))))

    ReplyDelete
  4. bestnya gadget baru...kayrul pun tengah aim nak handphone baru gak...senang sikit nak update blog katanya...hehehehe...harap2 dapat la tercapai satu hari nanti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kayrul.. alasan lin plak nak upload gambo ank.. tp lately ni gmbo mummy pun terkeluar skali... :P

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers