.:: hati ibu ::.

As salam...

Sedih tengok Harris kat hospital ni... Semalam lin kuat sangat. Tak rasa apa pun bila Harris kena admit. Mungkin da ada pengalaman masa hafidh masuk ward dulu.

Tapi malam ni sangat la terkesan kat hati ni. Harris tak nak menyusu!!!
Memula lin bia kan je. Ye la kan, mungkin dia semakin sihat, dan nak tidur lebih. Tapi, bila check balik, air dalam badan dia kurang. Masa masuk, doctor da bagi tahu tak akan drip harris since dia menyusu ok. Syukur.. Kecian tangan gebu Harris kalau kena drip. Tapi, bila Harris kurang menyusu, kurang kencing, air dalam badan makin kurang. Takut sangat kalau esok dia kena drip.

Masa lin nak kejutkan Harris menyusu, dia menolak sangat. Puas lin pujuk dia. Sayu hati bila harris tak nak susu. Alhamdulillah lin berjaya jugak pujuk dia. Dan tetiba lin baru perasan, apa punca dia tak nak susu. Sebab ubat.

Harris dia tak suka makan ubat. Tiap kali lin bagi, dia akan geleng2 kan kepala dia, supaya ubat tak masuk mulut. Dan bila lin nak susu kan dia, dia mungkin ingat lin nak bagi ubat. ALLAH... Sedihnya la hati ni...

Ok la, kawan2 doakan harris ye. Thank a lot. Hanya ALLAH dapat balas jasa kalian

Post a Comment

8 Comments

  1. Semoga harris cepat sembuh..
    Sis take care too

    ReplyDelete
  2. cepat sihat harris..
    kesian menantu aunty ni..

    ReplyDelete
  3. GWS harris...
    byk2 bersabar ye lin..jaga ank sakit mmg tinggi dugaan..esspecially part perasaan seorg ibu..

    ReplyDelete
  4. semoga diberi kesembuhan untuk harris...amin...lin pun take care ye

    ReplyDelete
  5. Alin kuat jgak yer... Hati ibu mmg sebak sgt... In shaa allah bykkan bdoa yer... :)

    ReplyDelete
  6. lin hope u take care n baby harris too get well soon...pray for him..ameen

    ReplyDelete
  7. semoga harris akan cepat2 sihat dan sihat selalu

    ReplyDelete