.:: mommy&baby moments. G.I.V.E.A.W.A.Y ::.

As salam...

Hari jumaat yang indah ini, harap2 ada la rezeki anak2 kan... 

Ok lin nak try luck join G.A mommy cha
Mommycha antara mommies blogger yang terawal lin follow. 
Da macam2 cerita lin baca kat blog dia. 
So, kali ni mommy cha bermurah hati anjurkan G.A
Meh kita sama2 cuba nasib.
Tuah ayam nampak dia kaki. Tuah mummy lin??? 
hehehe

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)





"10 november 2013
Hari pertama Lin dengan Harris berada di PPUKM
Sedih, pilu bila lihat keadaan Harris yang lemah dan memerlukan bantuan oksigen untuk pernafasan.
Hati ibu mana tak pilu bila anak sakit.
Mummy tahu Harris kuat. Sekuat Abang Hafidh.
Mummy akan ingat hari itu, sampai bila2 ".

Post a Comment

1 Comments

  1. hi lin :)
    tq sudi join GA mommycha.
    comel gambo ni :)
    ade rezki insyallah lin menang GA mommycha :)

    ReplyDelete