Salam hujung tahun....

As salam...

Aduhh... pening2!!
Nak muntah pun ada ni.
Kerja banyak sangat. Serius rasa nak muntah!
Dengan baby sitter cuti lagi. Hantar sons balik puchong, boleh plak botol susu harris tertinggal.
Dah macam mana Harris nak nyusu???
Aduh.. parah la mummy korang ni.
T___T stress tahu tak???

Tapi nak gak update before tirai 2013 melabur...
Nak compile all sweet sour moment in 2013...



Jan 2013

The best thing is... Hafidh Aryan turn 1. Alhamdulillah.. membesar sihat bagai juara.
1st time celebrate besday anak.
Memang teruja sangat.
Dengan Mickey themenya.
Hoyehh...hoyeh... >>link<<



Feb 2013

Bermula la kisah kami hantar Hafidh ke rumah Baby sitter.
Hidup berdikari tanpa bantuan mak wan  jaga Hafidh untuk kami.
Pengalaman baru.
>>link<<

Sehari selepas tinggal di rumah baby sitter...
Hafidh kena admit ward.
My 1st time experience anak kena warded.
Sedih... T__T
>>link<<

Oh feb yang sedikit harinya banyak cerita....
Bulan ni gak lin buat buku untuk Harris, di PPUKM.
Bukan buku pink.. tapi buku biru.
Sangat menarik...
>>link<<



Mar 2013

hafidh da teror berjalan...
yeahhhh...
>>link<<



April 2013

Bulan cinta kami.. klu orang lain aprilpool... kami tak.
Tapi masa celebrate tu mood ngengada sikit...
wakakak...
ok jom layan
 >>link<<  >>link<<

Cerita cinta bersulam cerita derhaka dalam hati kat suami...
Akibatnya...
uhuhuhu korang baca la ye malu nak cito...
>>link<< 



May 2013

Masa bulan ni.. macam2 feeling ada...
feling cintan cintun dengan cik abang...
Feeling nak dapat anak baru..
excited tunggu baby baru keluar...
Feeling penat... sebab adik laki lin kahwin..
uhuhuh tapi tetap happy.
The best month of 2013!!!

Ok untuk wedding anniversary ke 2 kami celebrate simple2 je.
Tengah sarat mengandung Harris masa tu.
Tapi feeling2 love jugak...
 >>link<<

Besday mummylin dengan nikah pakngah pada hari yang sama...
huhuhu Leh mintak hadiah sekali kalau macam tu kan.
Asal dorang celebrate wedding anniversary, leh menyelit mintak hadiah besday mummylin sekali gitu.. hahaha
>>link<<

The best moment...
kelahiran Harris Adeel...
>>link<<  
dan pengalaman terindah yang baru...
 >>link<<



Jun & july 2013

Bulan ni tak ada entry wei... hahahah boleh pulak kan..
Sebab mood berpantang...
Mencabar ok.
Sapa anak lebih kurang umur Hafidh, pastu berpantang lagi, memang tahu la macam mana cabaranya. Ini baru betul2 supermom.

Aug 2013

Ha.. selamat hari raya bersama 3 hero2 ku.
Seronok + mencabar.. macam2 ragam la raya kali ni.
Mood berjalan tetap ada kan.
 >>link<<



Sept 2013

1st time bawak anak pergi office.
Time ni harris kecik lagi.
Ingat senang nak handle, tapi sama je.
Akibatnya kerja tak buat asyik nak belek Harris je.
>>link<<

Dan bulan yang sama Harris adeel mula meniara.
Sehari before genap usia 4 bulan.
Good job anak mummy
 >>link<<



Okt 2013

Bulan ni banyak kenangan gembira bila Hafidh da semakin menyanyangi adik dia.
Caring sangat tau.

Bulan besday Hubby.
Huhuhu meh la kita bermandi mandi di gold coast.
>>link<<



Nov 2013

Haru biru novermber 2013..
Harris kecik lagi da kena warded... 5 month ++ je kot umur dia..
Jahat virus tu..
babap dia...
 >>link<<



Dec 2013

Bulan ni la.. bulan terakhir untuk 2013..
Dan masa entry ni di type pun hari terakhir 2013.
Banyak sangat suka duka tahun 2013...
Mari la kita sama2 jadi kan iktibar perkara yang berlaku sekeliling kita.
Semoga kita sentiasa di rahmati oleh Illahi.
Bulan ni mood tenang sikit.
Alhamdulillah... ada keselesaan di bulan ni.
Schedule hidup pun bertambah teratur.

sampat lagi masa otw g puchong td
****semoga tahun 2014 memberi lebih kegembiraan untuk kami sekeluarga.... ****

Happy new kawan2... 


gambar somi isteri last untuk 2013


Post a Comment

3 Comments

  1. happy femly..... moga lebih gembira untuk tahun 2014..

    ReplyDelete
  2. happy new year lin..lambat wish sbb internet slow...hihi

    ReplyDelete