kbba

Latest Posts

The heirs punya pasal

By 9:43 AM ,

As salam...
Haikkkk...
Tetiba kemaruk korea balik da..
Dulu masa preggy da mmg hari2 tengok koya kan...
Semua cerita lin layan.
Tapi yang penting kena layan semua yang ada muka Lee min ho dulu.
Pastu lama da tak layan koya.
Tetiba!!!
Ramai pula pos pasal cerita the heirs ni.
Punya la lama lin bertahan tak mau tengok.
Akhirnya kecundang...

Tapi nasib baik start tengok hari Friday.
Kebetulan boss pun tak masuk office.
Merdeka la.

Balik rumah pula, sambung lagi.
Sambil tidurkan anak pun leh layan.
Masak layan..
Nasib baik mandi xlayan
Haru jadinya.

Kalau uolls nak tengok online cerita korea...
boleh pergi kat link ni ye... >>link<< 

 
ni tengah malam. masa last episod kot. Ipad pun habis bateri asyik tengok korea je
ni masa kat living. duk kat sofa letak anak2 kat bawa.. jangan kaco mmy.!
ni pula masa tidurkan adik... sambil buaikan dia.. sambil layan. rugi buang masa  2 in 1 work
yang ni pula, masa prepare dinner untuk ddy dan prepare food adik. heheh

You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. antu korea ju-on dtg mlm kang.
    hati-hati.
    hehehehe.

    ReplyDelete
  2. sedap cerita nih..
    akk pun takdan nak tengok..
    sekarang akk layan the strange housekeeper

    ReplyDelete
  3. Watch icdrama Drama online, HK Drama, TVB Drama, HK Movies, TVB Shows in Cantonese and Download free on theicdrama.com

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers