.:: untuk ibu menyusu ::.

As salam...

Hi mommies...

Ramai lagi tak yang menyusukan anak?
Korang minat tak dengan barang2 nursing.
Lin ada 2 benda nursing nak jual ni.
Untuk member blogger, lin bagi special price gitew...


Lin jual RM50 untuk each item.
Tapi, untuk u olls.. yang member blogger ni, RM40 je.
Murahkan...
Ermmm... Banyak kegunaan bantal ni.
Lin lagi suka letak anak kat bantal ni, dia rasa macam kena peluk.
Kalau mengerengkan anak, lagi dia rasa macam kena peluk.
Masa kat hospital, semua orang dok cakap, bagus la bantal ni.
Harris elok je tidur.

ni gambar harris masa kt hospital masa tu.

Ok.
1 lagi benda nursing lin nak jual is Nursing cover.

Nak upload semua design kat sini macam malas je.
So, kalau uolls berkenan, leh tengok kat sini ye. >>link<<
Like like la my suam2 kuku page tu.
Korang pilih design, nanti lin check dengan tailor, design tu ada lagi or tak.

Rege pun.. rege kawan2 lin bagi.
Biasa lin jual RM50 include postage.
Tapi, untuk kawan2 ku sayang lin jual RM40 juga included pos.
Ermmm... ok tak?

Nursing cover ni memang sentiasa dalam handbang lin.
Senang je, lipat kecik sumbat kat dalam bag.
Material cotton. Memang tak akan semakkan handbag.

ni masa kat opis. Lin pump susu untuk harris.

peek a boo. Dont worry uolss boleh monitor anak.

ni ukuran untuk size nursing cover tu.

So mommies.. kalau berminat, boleh whatsapp lin. - 0192523932
Atau, nak lagi senang, boleh terus PM lin kat page Arts Touch.
Bagi tahu nama dan link blog juga ye.

Peace >_< v



Post a Comment

0 Comments