1st Giveaway Ctmah Rahim

As salam...

GA lagik...
Yeah.. musim sekarang ni.
Meh la kita mencuba nasib.
Wish me luck...


1st Giveaway Ctmah Rahim



meh nak list syarat-syarat yang aku kenakan k:

  1. korang kena follow blog aku imaginasictmah 
  2. korang kena follow jugak blog business ikan bilis aku ctmahcorner 
  3. tajuk entry korang ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim
  4. korang just copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry GA korang tu (tak yah rajin sangat copy seluruh entry aku k)
  5. lepas tu baru korang letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je aku terima k. anak jiran ke anak buah ke aku tak terima tau! =)
  6. bawah gambar anak, korang boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na
  7. last sekali, sila paste link entry GA korang ni kat ruang komen entry aku ni  tau. senang sikit aku trace 1-1
## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang aku rasa comel kelakar or buat juri aku tersenyum

untuk design beg dan thermos bia aku pilih yek, based on yang menang tu anak lelaki or anak perempuan

## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)




Gambar yang lin pertaruhkan... opkos gambar abam kan... adik tak reti sangat pun... 
jeng..jeng....










Budak ni... ni... ish... macam2 da ragam dia... pening pale mak pak dia. 
apa orang buat semua nak tiru. Masa ni we all OTW balik JB. Daddy dia pakai masa drive sebab panas. Boleh pulak dia menangis2 nak spec yang daddy dia pakai. 
Nak tak nak kena la bagi. Pastu wat muka belagak. Adeehhh... !


Hope ada rezeki disini... ngee~~~ jom join GA ni korang...


Post a Comment

1 Comments