kbba

Latest Posts

Addicted shopping kat ZALORA - banyak pakaian muslimah

By 2:54 PM , , ,

As salam...

Ya Allah..
Teruk sangat da perangaiku ini..
Dalam bulan ni je da 2x lin shopping kat ZALORA..
Oh.. duit. maafkan saya.

Sebenarnya da lama sangat lin tak shopping untuk diri sendiri.
Bayangkan...
bayangkan ye... kasut yang lin pakai g kerja sekarang ni kasut masa preggy Harris.

Wajar ke tak wajar lin beli kasut baru???
Mesti la wajar kan... kan...

Baju pulak...
Baju lin banyak yang ketat.
Tak tahu la yek, fabric baju semua mengecut. 
Banyak plak kecutan tu.
Bila pakai nampak lipatan2 kat perut.
Ishh.. tak senonoh la pakai macam tu.
Perut pulak dari depan da macam 4 bulan.
Ishhh...
Teruk la quality baju tu.

So, kena la beli baju lain...
Beli besar sikit.
Lambat la baju tu mengecut. =D
Tak kan nak beli 1 je...
Beli la lebih.. alang2 da menyophing kan.. kan...

Seluar!
Ha.. ni memang wajib la.
Seluar semua da kecut gak.
Tak leh butang.! 
Tak kan nak pakai seluar preggy.
nampak lagi macam 5 bulan.
Oiittt.. kejam la seluar ni.
Buat diriku rasa macam badut.
Sendat sana sini.

Kasut, baju, seluar....
Errmm.. alang2 da beli tu, usha gak la yang lain...
cuci mata..
Sambil2 tu, tertekan button "add to bag" 
ha.. camner tu???

Baju muslimah banyak sangat...
korang tengok sendiri la..
Tak larat nak copy or printscreen.
ZALORA

Korang serius.. shopping kat ZALORA memang berbaloi...
Banyak diskaun.
Untuk 1st time user... ada 25% diskaun.
Lepas tu, bila korang beli, dorang akan bagi lagi code diskaun. 10%.

Yang ni korang boleh beli bila2 nak kan...
Service tip top tau.
Terus sampai ketangan.
Sapa yang tak percaya online transition, korang boleh bayar bila barang sampai...
Ermmm.. bestkan...

1 lagi.. sapa nak voucher ZALORA????
Lin ada 2 voucher 25% untuk 1st time customer.
Member yang baru2 berminat nak shopping la...
Whatsapp lin ye.
Ada 2 je tau....

0192523932 - allene. =)


Errmmm...
Semalam petang beli...
Arini da sampai...
camner nak bawak balik yek...
Kotak beso...
Malu... semua orang pandang...
mesti dorang ingat lin dapat bonus banyak...
T___T

Ciput je...
Da reserve duit tu beli sofa sbnarnya...

Cmner nak cakap ngn husband yek..
Aduhh... tkut pulak nak balik ni.


You Might Also Like

2 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers