Classic la sangat

As salam...

Errmm... tak tahu nak update cerita yang mana 1 dulu...
Banyak sangat entry yang da que up. 
3D kat office ni pun belambak2 nak kena update.
Sakit otak da ni... 

Sapa pakai spec mata angkat keyboard....
Ok..ok letak balik.

Ni nak story pasal contect lens..
Dulu pas habis study, lin memang tak suka pakai spec.
Da ada gaji, moh la beli contact lens..
Senang gak pakai contact lens ni... 
Kalau cermin mata tu kang 10x sekejap nak kena betul kan. 
Tak pun...
Bila kita pakai contact lens kan.. 
Leh la bergaya dengna spec hitam masa drive kan... 
Cool la sangat!

Tapi sejak beranak ni...
Lin decide pakai spec je. 
Alasan, masa pantang nanti tak kan la nak bercontact lens.
Lin ni rabun tahap cipan gak tau.
Kadang2 tengok TV pun tak nampak tulisan.
Laki lin pun kata,
"teruk sangat da mata tu" 
uhhuhu 

So bila da decide nak berspecky balik,
Melabur la besar sikit untuk beli spec baru. 
Warna brown gitu... 
Lin suka spec tu. 

Tapi lama2 boring plak bila pakai spec.
Di tambah dengan keadaan si kecikku yang suka sangat tarik spec.
Huhuhu...
Asyik la kena lap bekas jari anak2 kat cermin tu..
Tension tau...

Da tu, lin pun bodek la cik abang...
Konon2 nak bercontact lens semula..
Lin pun tak faham, da kenapa nak mintak izin bagai...
Tapi da terbiasa... semua benda bila lin nak beli lin tanya dia..
Penasihat teragung...
Yang kuar duit tu.. kita sendiri..
Lain la suruh dia sponsor kan.. kan...
=D

Tapi D tak bagi... T___T
Dia suka vintage katanya..
Mentang2 la peminat tegar brangan bundle...
Isteri pun nak yang ala2 vintage...
Nasib tak dapat isteri kat bundle gak.
Ohh.. tidak.! 


macam scary je muka ni... T__T

Post a Comment

4 Comments

  1. dh 4thn xtukar spek ni hoi!!!..mase sblm kwin pakai gak lens..pastu start preggy ameer stop pakai..rase cun kn pkai lens..hehe..laki ku pun kate pkai spek jela sng..

    ReplyDelete
  2. saya pun dah nak kena pakai spek.. main tak nampak.. hari2 mengadap segala line ni.. pitamsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. queen... mmg pun.. asyik adap komputer.. pastu line halus2..
      lama2 buta kot.. huuhh tkut.

      Delete