kbba

Latest Posts

D-I-Y almari baju anak

By 10:20 AM , , , ,

As salam.... 

Selamat pagi Isnin!!!
Kringgg!!!

Ok, pagi da sibuk ketuk keyboard... 

Awal pagi da ammend sikit drawing sebab nak hantar kat client... 
Lepas tu, tinggal 2 lagi detail drawing dalam list.. 
Sat lagi boss masuk... tambah list drawing lagi.. 
Haikk... 

Baik update blog dulu kejap.. 
Lepas tu, buat coffee... 
Pastu.. baru start kerja semula... 
Weee...~~

Ok jangan nak gedik sangat allene oiii..
Cakap je lebih.. 
Pastu FB la.. IG la... BW la.. 
Lalalala~~~

Nak share pasal almari baju anak2 boy lin ni. 
Aritu... dorang ni sibuk2 share ada offer kat tesco...
Almari ni, dari 100 ++ jatuh 70++ kot... 
So mummy dorang ni excited terlebih sudah... 

Sibuk pilih barang beli barang dapur, dalam otak asyik dok  mengingat nak intai almari ni... 
Pergi pergi.. warna pink je ado... 
Cmno ni??? 
Anak boy, cmner plak nak kena tahan dengan warna pink lagi menyerlah?? 
Ermm... 
Tak pe, beli je dulu.. 
Later kita fikir, nak cat ker... 
Pakai masa ada gegirl ker.. ehhh... ada ker?? 
jeng.. jeng... 

1 day tu, tengah layan milkAdeal, tetiba ternampak la blackboard sticker ni...
Harga pun murah...
Sekarang da ramai jual online.. 
Korang boleh je beli.. kat aty pun ada jual. 

Lin pun beli la 2 roll. 
Memang da imagine nak pasang kat almari ni.. 
Hafidh pun boleh la conteng2. 
Since now hobby dia buat mural kat wall... 
Kita bagi lebih sikit tempat untuk dia lembut kat tangan melukis. 
Errmmm... 
Dan hasilnya.... 
















































tada..... ~~~





before-------------------------------after    
.:: ~~ sorry wormanship tak berapa cantik.. tapi tak pe la.. janji boleh guna...

You Might Also Like

11 leave a massage here...

  1. bestnya.. sempat grab this promo. utk lemari tu.. niknak beli utk sufiyyah dgn umar.. dzul duk suruh hold.. sekali langsung dah tak de promo dah.. me is sedey.. =(

    ReplyDelete
  2. mmg kretif! tak pernah terfikir pon...hihi

    ReplyDelete
  3. Kreatif..tak terfikir lgsung..da jadi almari boy kiki

    ReplyDelete
  4. kemas....sangat praktikal..I loike!!!

    ReplyDelete
  5. wahhhh...idea ni boleh guna ni!sbb kt umah ada wallpaper lebih psg kt dinding.boleh psg kt almari plak pasni.hehe.. :)

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers