Rainbow birthday party 2013 by GBSB

As salam....

Entry permulaan untuk 2014
It Birthday party rainbow theme by anak2 gojes.

This my 1st time meet all gojes mom & super baby ni... 
Baru je kot join dorang ni. 
Ala... lin ni blogger suam2 kuku je. 
Tak ramai follower pun..
Da kata berblog untuk suka2. 

Tapi alhamdulillah... 
Ada gak sorang sahabat ni tarik kita masuk group ni. 
TQ nana... 

Untuk first time jumpa ni, nak makan pun tak sempat.
Sibuk nak menegur semua orang.
Tak kenal pun leh laga2 pipi...

Semoga ukhwah kita2 berkekalan. 

tak sempat nak tangkap gambar banyak. Anak kecik ni susah sikit la nak menjema


OK. tu je.
Korang... nanti next besday party 22/feb/2014 jangan lupa datang ye.
Abam kita pun join juga.
Superhero theme.
Mesti syok habis la...
Datang jangan tak datang.!

Post a Comment

1 Comments

  1. Mommy,
    Meriah sgt party rainbow...mmg niat lama dh nk join...tp ada Allah tidak mengizinkan umi Qi turut serta...insyaAllah jika Allah benarkan rancangan umi Qi nak pi 22 feb nanti, jgn lupa yer tegur umi Qi...takut umi QI x dpt jumpa mommy plak nanti...rugiiii

    ReplyDelete