story mory hari ini...

As salam...

Cerita hari ini...
22 Jan 2014

Errmm...
Pagi-pagi lagi boss da suprisekan kitorang dengan berita tak enak...

"ok you guys... i ada news..."


Lin yang tengah minum fereena coffee pun semangat nak dengar...
siap bawak mug sambil pergi jumpa boss... 
tapi.. apsal muka toyee je? bukan nak cakap pasal bonus ker??
Ehh.. tak ada bounus ker?
Huhuhu suspen...


"Ok, kita kena move out dari sini.. dan pindah ke iucc... "



uhhuhu terkezut tau!
rupanya dalam diam-diam da ada orang usha office kami yang molek ni.
pastu siap halau kitorang keluar ketempat yang lebih kecik...
oh..
kejamnya...

Redha je la...
Dah tak ada port pump susu aku wei...
Adudud... sedihnya...

Tak pe korang.. buat kami begini...
T___T
apa la nasib...

Semoga bonus kali ni berlipat kali ganda...
*** tetibakan... ***

 Ok... terus tak ada mood buat kerja...
Boss kata, bila da tak ada kerja, packing barang.

"Eh boss i banyak 3D lagi ni.. macam mana?

" It ok. U buat yang 1 tu je, yang lain later.. "


Ok da bagi green light tuk mengular hari ni.. lalalalala~~~



Post a Comment

2 Comments

  1. alahai, kesian... pindah randah ni mmg meletihkan...
    *saya tolong aminkan bab dpt bonus lebih tu... AMIN...*

    >_<
    salam kenal...

    ReplyDelete
  2. inshaAllah...moga dpt bonus lebih2 nanti

    ReplyDelete