kbba

Latest Posts

Bag skip shop - review

By 10:47 AM ,

As salam...

Hafidh Aryan da dapat da hadiah birthday dia...
Weee...~~ mummy suka.
Apa yang mummy suka, itu la yang mummy beli.
Hafidh pun suka.
Nampak je bag tu, terus tahu macam mana nak guna

Tegakkan - tarik - seret.

Good job anak mummy.

Now bag tu da jadi bag untuk isi baju pergi umah baby sitter.
Senang nak seret.
Tukang seret opkos tuan punya bag.
Berat pun dia boleh seret....

Kurang sikit beban daddy yang kena carry bag setiap pagi.
Bagus tau abam..
Hihihi...

Lin suka bag ni.
Walaupun tak berapa besar
Tapi ok la untuk budak2 baya hafidh tu.

Lin beli bag ni dengan kakmi.
Pantas je dapatnya.
Order Ahad, Isnin sampai.

Kalau korang berbelah bahagi nak beli bag ni,
Pasni tak payah belah2 da... beli je..
Berbaloi. Boleh isi baju tuk balik kampung gak.


tengok si abam ni?? amacam? ada gaya tak?

You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. TQ ALLENE...kakmi dah guna dah masa balik kg..fayel menyorong je kejenya..memudahkan kita jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kakmi. senang. tp bila dia mlas, bukan bag dia je kita kena usung, ngn dia2 skali mintak dukong...

      Delete
  2. kalau masa kitorang duk flat dulu..mmg consider nakbeli. skang tak payah la kot.. buat patah je kene lanyak dalam kereta. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. queen, ganasnya anak u.. sampai boleh ptah... ihihih

      Delete
  3. Cute la trolly bag tu!mcm nk beli satu utk afif tp da ada trunki,senang klu ada roda,blh seret je klu nk g travel,heeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yun, dlu lin mmg nak sangat beli trunking tu... tp asyik kelip2 mata nengok harga dia... uhuhuh

      Delete
  4. suka betul abam tue tolak dan tarik...balik kg dah x perlu kongsi beg ngan mummy la ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni bag tu dia punya sorang.. adik je kongsi ngn mummy... =)

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers