Birthday Celebration - part 2

As salam...

Celebrate birthday kat Muar pula...

Masa ni, memang da plan nak celebrate kat Cheras je. 
Tapi, D ajak balik Muar...
Da lama tak balik katanya 

Tak lama pastu, D msg bgth adik beradik nak buat bbq.
Bagus sangat la kan..
Boleh celebrate besday Hafidh sekali...

Then, akak ipar msg bgth nak join besday tu...
Dia sponsor kek.
Wow rezeki...
Tak salah nak celebrate sama2...
Lagi ramai lagi meriah gitu...
Kek tak payah beli da...

Tapi memula tu nak gak beli kek khas untuk Hafidh.
Tapi bila fikir semula, banyak sangat nanti tak habis, bazir...
Lagi pun boleh jimat.
huhuehuhuhe...

Besday boy and girl: 

Hafidh
Alya
Anim
Yasmin

3 girl... dan hafidh sorang boy.

Menu

Spaghetti aglio olio - by daddy
Cheesekut - by mummy
Puding trifle - by mummy
Ayam goreng - by cikwa
Mashed potato - by mummy
Ikan bakar - by tok ibu & pak ngah/shuu/daddy
Siput bakar - by tok ibu & pak ngah/shuu/daddy
Ubi rebus - tok ibu
Kek besday  - by mak ngah
Air durian belanda - by cikwa

dan macam2 la..da tak ingat da.

Deko2 memang mummy tak sempat buat.
Harris asyik nak bekepit je.
uhuhhu
tak pe, janji berjalan lancar dan happening.



Cute besday boy & girl (included mummy)
wakakak
tengok la ragam siHafidh & sepupunya
game time. love this moment. Walaupun dia sorang boy, main tetap main... Eh silap.. ada orang lagi boy, a.k.a pakcik dia.
menu... sodap2 semunya ok. yumyum... wpun puding tu macam semua orang segan je nak makan.. huuhuhhu nak potong lebik sangat la plak... T.T

Post a Comment

8 Comments

  1. Meriahnya sambut dengan family. Menu meriah sgt. terliur tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la hana... alang2 da ramai balik, sambut sekali la.

      Delete
  2. baru tengok senarai menu dah terliur, bila tgk gambar bertambah2 la terliur....meriah betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. menu biasa je khai, tapi mmg sedap2 semuanya

      Delete
  3. Sambut cmni mmg best..ngn family pun dh ok kan..meriah!

    ReplyDelete
  4. wahh.. bestnye sambut ramai2... sonang koje

    ReplyDelete