Good job Harris Adeel!!

As salam...


Selamat bekerja di pagi Isnin..
Wish macam mood bagus sangat je kan...
=)
Alhamdulillah.. kalau boleh lin nak sentiasa mood baik!
Senyum je...
Biar awek muda...
Uweeekkkk!!!

Ok.
Since awal lin pernah cerita pasal Harris.
Si bambam manja ni, progress dia very the slow one.
For me it ok.
Buat apa nak kerja sama progress dengan anak orang kan.
My son it my son la...
Wat eberrrr....

24/2/2014
Harris 8 month and 23 day
Harris baru merangkak!
Lol...
Lambat giler mu anak.
Mummy ingat awak nak terus berlari.
Tapi alhamdulillah..
Walaupun mulut tu bising nak mencapai barang...
Tapi, kaki kamu gigih dan akhirnya kedepan gak.
Ingatkan nak guling2 je.
Baru ingt nak beli baju ada bulu mop...
Kejamm tak mummy?!

Lepas tu.. mulut yang becok sebut A.B.A.H
kini da reti sebut M.A.K
T_________________T
Mummy daddy tak nak sebut.
Dedih la camni.

Gigi tak do lagi....
Lalalalla
Mummy masih dalam katagori selamat dari gigitan mu
=)

Cayangggg... Harris.!!
Bye love u...




Post a Comment

3 Comments

  1. lambat yg lain... cepat plk yg lain... bestnye harris dh pndi sebut abah mak... gudboy harris..

    ReplyDelete
  2. takpe gigi xde lagi, lambat la rongak...hihi

    ReplyDelete