Hafidh Aryan turn 2 - Part 1

As Salam...

Waduh.. lama nya la lin nak amik mood untuk update blog ni...
Bercinta sangat.
Now susah sangat nak update sebab gambar tak boleh transfer ke PC.
Nak kena upload guna HP then, type kat PC.
Tu yang bercinta sesangat tu.

Ok la..
Nak story pasal Birthday Hafidh Aryan 27/1/2014 aritu...
Di sebabkan besday anak bujang ni jatuh pada isnin,
maka kami celebrate lepas office hour.
Dengan baju officenya...
Anak2 pula da pakai baju tidur.
Errmmm...small but happy!

Bab suap2 ni acara wajib tu family... tengok hafidh muka gembira dapat makan kek.
Beli kek kecik je.
Mummy yang teringin makan coklat indulgence ni...
Order la 1 slice.
Ingatkan mummy makan lebih.
Rupanya ada panganti mummy...
Hafidh makan lebih banyak dari mummy...
Huhuhuh...

OK la.. meh layan pic je.
Da tak tahu nak ngomel apa...
 
Ni memang suka sangat makan kek... Ada gak pengikut mummy. Kalau ikut daddy.. xde geng la mummy...
Yang kecik ni pun nak gak... Puas pujuk. Macam2 bagi pegang dia campak ke bawah.
Selfie with anak. susah nak dapat gambar betul. Asyik candid je. Ermmm.

Post a Comment

5 Comments

  1. Happy birthday haffidh..nayli pon suke mkn cake..pantang nmpk cake..mmg kne sembunyikn..takut die mkn byk sbb manis kn..hihi

    ReplyDelete
  2. ada anak.. dua..
    mmg susah nak amik gambar family.. haha
    kalau dapat tu.. ya allah.. syukurnya.. kaannn. =)


    happy birthday abang long =)

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday hafidh... lewat sikit wish kat blog..kt fb dh wish kan aritu..

    mudahan si abam mbesar bagaikan juara n mjadi pemimpin y baik buat adik & bakal adik2.. hihi..bakal ni mcm kna tmbh lg je leen

    ReplyDelete