kbba

Latest Posts

Harris is 8 month now

By 9:09 AM ,

As salam...

Rasa macam tak adil plak bila asyik update pasal abam kan...
Sekali sekala kena la gak update pasal adik...

Alhamdulillah... adik da 8 bulan.

Apa yang adik da pandai yek....
Errmmm....

Actually tak banyak pun....
Adik seorang yang manja...
Susah nak tengok dia duk main sorang2.
Kalau tinggalkan depan TV pun mesti menangis...
Kalau abam kat sebelah dia pun dia menangis...
Itu la adik.

Manja...
Nak kena pegang je.
Bila balik kampung, semua orang dia tak nak.
Mummy je la yang kena pegang awak.
Nasib baik cheesekut ngn puding triffle tu, mummy da siap2 buat dari rumah.
Kalau kat muar baru nak buat, memang tak menjadi la.

Harris 1st word is...
ABAH.
No pelat...
Memang sebutir butir keluar perkataan abah.
Sayang sangat la ngan abah dia tu.
(suami baby sitter)

Mulut tu asyik sebut abah je...
Lain tak reti lagi.

Gigi....
Tak ada walau sebatang...
Rasa2 kat gusi pun memang tak ada...
Tu dia...
Allah makburkan doa mummy.
Biar harris lambat tumbuh gigi...
Senang nak DF.
=)

Merangkak...
Non hado gak.
But dalam week ni, nampak la few time dia angkat bontot.
Baru nak belajar la tu.
Macam mana nak pandai, kalau dia asyik nak berdukong je.
Asal meniarap sorang, menangis...
uhuhuh takkan nak biar kan dia menangis sampai hilang suarakan...
Kena la angkat.

Itu la si manja saya...
Mujahid kecil kedua saya

motif daddy??? merangkak tak pandai, da nak tatih harris. ihihih... geli2 kaki kena pijak rumput
anak beranak. jangan buat muka comel sangat boleh tak?
mata sapa paling sepet??? harris terus tak nampak mata da... uhuhuh
yang ni pula sapa paling bulat??? pemenangnya.. Mummy!!
asyik nangis je... mummy letak atas meja, pastu dia buat muka terpinga pinga...



Harris look like chinese...
Kalau dalam erti kata lain,
Macam korea...
hahahah
Ok mummy da perasan...
 Lalalalala~~~~




























******************************_________________________*****************************

IKLAN
Sabtu ni, 8/2/2014 Lin ada kat puchong. 
So, kawan2 yang nak order Cheesekut or Puding triffle bagitahu ya... 
Whatsapp Lin 019-2523932


You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. naseb nik dah pandai buat cheesekut.. kalau tak dah order dgn allene.. hahhaha.. tembamnya lah hai..

    geget jugak peha tu nanti

    ReplyDelete
  2. sama muka abam..
    chop jadi menantu.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Aah..mcm cino ado..korea pon ado..ni mesti mummy asyik ngadap korean muvee je ni kn..

    ReplyDelete
  4. apa y pasti adik n abam muka sebijik leen

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers