kbba

Latest Posts

Rindu husband!

By 2:26 PM ,

mamat feling2 arab ni isi minyak kat petronas...
bini takdo kojo snap gambar tak cantik pung.
Rindu!

Kitorang tak PJJ pun...
Tapi bila g kerja... apsal macam rindu....
Kitorang berpisah masa Lin duk hospital nak beranak or anak masuk hospital.
Tu je...
Kalau tak, hari2 jumpa...
Da jumpa ada je nak di tekak kan.
Pastu senyap! *merajuk*

Ehhh..
1 lagi, masa hujung2 berpantang Harris aritu.
D suh duduk umah ibu kat Muar...
Masa tu, RINDU tahap infinity...
Hari2 call suruh balik.

Nasib kalau bab kerja D hati kering.
Bertahan la sampai hari Jumaat.
Balik kerja je, terus pecut ke Muar.
Nampak je D, terus senyum meleret...
Kalah Hafidh yang rindukan daddy dia.

Hafidh bila rindu tak boleh whatsapp or call...
Tapi, dia bangun tidur je, tawaf 1 rumah cari D..
Mummy yang nak menangis.
Sebab mummy pun rindu kat D...

Memang kalau da kahwin macam ni yek?
Masa bercinta tak de plak mengada ngada macam ni.
Ke... pembawakan budak????












ok kidding.
Gilo apo mengandung lagi.

B!!!! sayang rindu.
Nak whatsapp bagitahu malu.
Sebab hari2 bagi tahu.
Takut D meluat plak.
Takut D fikir buang tabiat ke bini dia ni...
=D

B...rindu!!!


ok bye!

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Hahaa lin lawak ok nak wassap malu. sabor jelah. Hana pun rindu husband, kami still PJJ. sob2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg hana... kengkadang laki aku tu hati kering je... geram... nasib rindu kat dia... klu rindu kat jebat ke.. kat si tengku adam tu ke... lagi teruk kan... =D

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers