kbba

Latest Posts

Unplaned and Planed picnic.

By 2:25 PM , , ,

As salam....

Huk aloh... tajuk entry bajet nak poyo je.
*sesi kutuk diri sendiri*

2 minggu berturut2 kami ke Sg. Congkak.
Excited, da bertahun duk Cheras baru tahu
Sg.congkak belakang umah kami je oiiitttt...
Giler tak excited.
 
Tapi opkos la masuk ke dalam...dalam..dan dalam sangat
Baru jumpa sungai yang sangat..............................................................
 




JERNIH.

Agak2 kalau umah kami tak ada air,
Mau lin ajak D mandi kat sini...
laalalal...

suasana yang damai... kalau dapat baring dan guling2 lagi best.
Planingnya, this wekend nak g lagi...
hahaha boleh tak?
Tapi... ermmmm
Hafidh buat perangai... tak nak mandi...
Acaner???
Kita pergi sebab nak dia enjoy.

1st time pergi aritu, memang la dia tak nak...
Sebab baru bangun tidur...
Last week pun tak nak gak.. huhuhu
Puas pujuk.
Siap umpan pelampung baru...
Umpan sepupu sepapat..
Sama jugak...
T__T
Keciwa mummy.

comel plak hero mummy tanpa baju... geram... !
Tapi!
Mummy so proud dengan Harris yang penakut air itu...
Suka je dengan air...
Sangat terkejut mummy tau.
sorang majuk tak nak main air..sorang lagi gelak2 dapat air... uhuhuh

Ok. tu je! 
Bubbye!!

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. syoknyer umah dkt gn air terjun...lagi2 tgk kemarau ni. kang air kene catu xpyh risau dah.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah risau gak. dekat pun kena naik kete g angkut. hihihi....

      Delete
  2. Kdg2 aktiviti unplanned ni la paling best tau.., hehhehe...
    Bestnyer picnic... Ros suka sgt :)

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers