.:: banyaknya cerita sedih di bulan March 2014 ::.

As salam....

Rasanya baru je kita masuk bulan March kan...
Dah macam2 cerita yang lin dengar .

Air kena catu. 

>>link<<
Actually lin ni confident je rumah kami tak kan kena catu airnya.
Tapi, buat juga la back up untuk tadah air.
Sekali seminggu lebih air tak ada.
Memang tak boleh nak basuh baju la.
Kena la hidup nomad Cheras - Puchong.
Alhamdulillah.. masih ada sumber yang boleh di gunakan.

Kematian si kecil

>>link<<
Last week, cerita sedih, si kecik Iman kembali kerahmatullah...
Al-fatihah..
Walaupun kami tak rapat...
Tapi kami kenal each other.
Dengan mama arwah la.
Si kecil tu br 5 bulan ++
Kawan Harris masa kat ward PPUKM.

Kecurangan dan kerampasan. 

>>link<<
Yang ni sedih bila kaum sendiri teraniya oleh kaum sendiri...
Korang pun tahu kan sapa.
Sakit otak tengok perangai masing2.
Semoga mangsa LM tabah la ye...
Tu je kami a.k.a orang luar boleh buat.
Doakan awak bahagia.

Kehilangan MH370

Yang ni lagi terbaru.
Masa lin bercuti di Perak sibuk la aku nak ngecek FB
Mana tahu ada latest news.
Tapi banyak sangat specu...
Aisshhh malas la baca.
Baik aku tengok TV.
Percaya sikit kan.
Tapi, still sama.. tak ada jawap.
Doakan yang baik2 je la.
Semoga urusan pencarian dipermudahkan.
Aminnn....

Post a Comment

1 Comments

  1. semuanya dugaan dara ALLAH.. sama2 kita bertafakur atas ujian yang DIA turunkan..

    ReplyDelete