.:: da ada gigi pun ::.

As salam...

Malasnya nak BW...
Malasnya nak update blog...
Tapi rasa macam rugi kalau tak update..
Lagi2 pasal progess Harris.
Takkan cerita pasal abang ada, tapi harris tak ada plak kan.

Nak ngadu dulu la before lin cerita pasal Harris ni.
Pagi ni, masa lin hantar kid umah BS, lift rosak...
T_____________________T
Dah la rumah bs tingkat 13

Lucky BS call masa kami otw pergi sana.
So, dia suruh parking kat tingkat 6.
Then naik tangga,
Tak ada la naik dari GF kan.
Tapi, still tinggi gak tu.
Hilang lemak iolls..

Nak buat macam mana...
Tak kan nak EL plak kan.
Pasrah =)


tegak kaki kena air...

Ok back to Harris punya cerita.
Harris kan progress lambat dari Hafidh.
Tapi lin tak kesah.
Sebab setiap anak memang akan ada progress masing2.
Tak sama.
PLEASE jangan compare anak sendiri dengan anak orang.
or compare between sibling.
Takut nanti dorang makan hati.
Be posotive ye.

Genap Harris 9 bulan
Baru la dia ada gigi...
Dan bermula la episod lin asyik menjerit bila menyusukan dia.
Korang mesti tahu kenapa lin menjerit kan.
T___T
Sakit tau. MIL kat dia tengah asah gigi.
Harris ingat tu tempat asah agaknya.

Tapi, tak ada la sampai tahap tikam anak macam orang kat negara China tu.
Tu tak sayang anak nampaknya.
Lin paling teruk pun tak bagi dia menyusu je.
Pastu nanti dia buat aksi sedih, jilat2 baju...
Isshhh tak sampai hati tau.
Bagi balik.
Tapi, pastu tak gigit lagi da.
Mungkin dia tak sengaja.

Noty tau Harris ni.
Dah la aktif.
Tangan dengan kaki bergerak laju je.
Kalau makan tu, cepat je capai nasi dalam pinggan.
Tak sempat nak alih da kena cekup.
Kaki plak, da boleh tendang gear dari D ke N
Daddy pun pelik, kenapa masa tekan pedal minyak kereta tak bergerak.
Huhuh
Tersengeh kami tengok anak bujang lagi sorang ni...

Ok la
Nanti kalau ada kerajinan lagi, kita ketemu lagi..
Ngantu la... ZZZZzzzzzzzz

Post a Comment

2 Comments