Senaman baik untuk kesihatan

As salam...
Korang mak2...  Bapak2... Pergi senam tak??
Mesti tak kan. Memang dasar pe...
Hahaha sama la kami. :-P
Tak pe, da ada anak hero lasak pun kira senam.
Dukong anak senam...
Marah anak senam...
Kan bagus tu.
Cukup la.

Tapi...
Kalau free tu, pergi la expose dorang dengan taman.
Bawa basikal ke..
Bawa pergi playground ke...
It good ok.
Bukan untuk badan je sihat.
Otak pun sihat.
Tengok pemandangan hijau...
Tengok air tasik...
Yang tak bagus cuma satu!!
Tengok perempuan sexy jogging.
Aduhhh nak lari tutup mata anak pun tak sempat.
Nak tutup mata husband lagi la kan.
Sah sah dia da usha dulu.
Aisshhh... Tu je la masalah.
Pastu balik sakit mata.
Hohohoh.

kami tak pakat pun pkai warna merah.. kebetulan... :P
ok. time ni funny sebab hafidh confident jalan tak pakai kasut. bila pijak batu tegak da mintak dukong... nehiii.. kami mmy pun sakit. ohhooh

Rumah kami ada playground.
Tapi tak cantik.
Kecik je pulak tu.
So kalau ada masa kami lebih suka bawak anak2 g tasik permaisuri kat cheras.
Meh layan gambar my hero kat sana.
Dalam 15 minutes je lepaking.
Pastu lepak kedai makan
Haha.
activity wajib...
muka kebulor je dorang ni... mcm mummy tak masak plak... T_T

Post a Comment

1 Comments