kbba

Latest Posts

Anak daddy. Anak mummy mana???

By 9:32 AM , , ,

Assalam...

Ingat anak 2 orang, sorang 1 kena pegang. 
Mean, lin pegang adik, 
D pegang Hafidh. Adilkan... 

Tapi... 2-2 nak daddy.
Acaner??? 
Sampai my mom pelik, kenapa anak ko tak nak dengan ko? 
Patut anak nak dengan mak. 
Lin cuma buat muka happy je. 
Ye la berkepak kan.. 
Siapa tak suka??

Tapi, kadang2 tu sentap gak la. 
Bila nak main dengan Hafidh, dia sibuk nak DD...nak DD
merajuk mummy tau. 
Habis mummy nak main dengan siapa??? 

Kalau mummy tengah sibuk, yes.. pergi la kat DD
Tapi, bila DD tengah drive ke, jangan la kacau DD. 
Cian DD. 
Kadang sampai stress D.
Dah kena pukk kat montot baru lari kat mummy kan... 
Haaa... Adan uke iye... 

Tapi, hafidh dan harris jadi anak mummy bila nak berselfie kan..kan... 
Asal pegang hp je, sibuk nak nyelit. 
Ikut perangai sapa tu?? 
opkos mummy kan.. 



Ni asyik mintak dd dukong je.
ni pun sama, mintak dukong gak. Tapi adik da cop dlu.
bila nak selfie br cari mmy.

selfie lagi

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Ank lelaki kot lin...tu yg rapat ngan dd..ade ketika ok je kn sbb sng nk wat pape..huhu

    ReplyDelete
  2. alahai sweet je berselfie tuh

    anak DD ek..
    best la mummynya ek..
    kuang..kuang

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers