Arts Touch maju setapak lagi

As salam...

Bermula dengan suka suki dalam berbusiness
Alhamdulillah dalam sedar tak sedar
Setapak demi setapak maju kedepan.



Memula hanya jualan masa bulan puasa.
Jual biskut raya.
Yang ada tak banyak.
Cuma tart nenas yang lembut dan gebu
Almond london yang sedap
Dan beberapa jenis kerepek yang segar dari Johor.

Semua tu, usaha my mom.
Dia punya resepi dan lin tolong promote sikit2.
Tapi tu la, lepas raya senyap la kan.
Lagi 1 nak pos memang tak boleh.
Semua hanya boleh COD
Nak kan hasil yang terbaikk.
Kalau pos, jahanamun la jawapnya...

Lepas tu, lin tambah item.
Since lin jatuh cinta dengan product nursing
Lin cari supplier yang jual nursing cover.
Dan lin jumpa. Kebetulan dari puchong juga.
Sehingga kini, lin memang amik nursing cover dari dia.
Semua design cantik.. kain yang selesa.
Siapa tak cuba memang rugi.
Lin pun ada 1 nursing cover dia.
Suka dan menjadi item wajib dalam handbag.




Nursing cover, bila kita match dengan nursing pillow memang owesome.
Sebab tu, lin ada bukak order untuk nursing pillow ni,
100% kekabu. Harga pun memang termurah la.
Tak dapat kat luar sana.
Cuma sekarang ni, Nursing pillow lin amik pre-order dlu. 



Minat nak buat cheesekut untuk husband yang gilakan cheese
menambah rezeki lin dalam jualan cheesekut.
Macam tak caya je, lepas pos few gambar kat IG
Ada orang order.
Cubaan menghantar cheesekut di sebuah cafe juga tak dijangka sambutannya.
Alhamdulillah setiap minggu jualan memang laris.
Tambah 1 item dalam business Arts touch lagi.


Alang2 berbusiness, amik lagi jualan barangan baby.
Tapi tak banyak. Sebab otak ni da serabut.
Kebetulan kerja agak sibuk kebelakangan ni.
Adalah sedikit barangan baby untuk cuci mata dan disekalikan dengan jualan barut dan bedung.
Walaupun sedikit kelam kabut, tapi alhamdulillah masih mampu buat.
Cuma, lin memang amik order lama sikit.
Tukang jahit ofcourse my mom.
Lin memang tak sempat.
T___T





Dan sekarang ni!!
Few item akan di update dalam business Arts touch.
Popia otak2 dan ayam pandan frozen.
Made in JB.
Yang ni, uncle D chefnya.
Lin cuma tolong jual dan amik untung sikit.
Nanti lin update picture kat page.

Kawan2, meh la like my page.
Arts touch 
Terima kasih pada yang dah like.
Jasamu di kenang kawan2.


Post a Comment

4 Comments