Blouse Muslimah untuk mak2 gojes


As salam... 
Hi gojes... eh nak tanya, biasa nya kalau uolls beli blouse kat mana?
Kalau lin, lin prefer online. Senang click2... order bayar.
Esok terus sampai kat office.

Kalau nak cari kedai, belek2.. Memang tak jadi beli la jawapnya.
Mana tak nya...
Baru pegang kain, anak da jerit2.
Baru pegang kain, sorang lagi da main lari2...
Baru pegang kain, laki aku da kata, cepat sikit mummy...
T__T
Camner nak shopping kalau gitu?

So, online la jawapnya. kekekeke
Mudah!
But make sure, tempat yang uolss beli tu, trusted ok.
Sekarang ni banyak penipuan online.
Just be extra careful. 


BLOUSE MUSLIMAH  macam dah jadi trending sekarang ni.
Dalam pada kita menutup aurat, kita boleh juga bergaya.
Sekarang ni, da macam2 fesyen yang jadi kegilaan anak muda dan mak2.
Eh.. walaupun da kahwin, bergaya tu mesti tau. Jangan selekeh kang laki lari plak. :P
Tak kan nak pakai baju kurung je kan. Or jubah biasa.
Sekarang ni, jubah pun dah macam2 style. Blouse muslimah lagi la banyak kat pasaran sekarang.
Pergi je mana2 mesti akan jumpa blouse muslimah ni. 
Dekat butik, kedai pakaian biasa, semua nya ada la pakaian muslimah ni. 



Design yang ada untuk blouse semua cantik2. Ada yang plain, corak floral ataupun gabungan modern dan traditional.
Walaupun design modern, tapi ianya tetap sesuai dipakai oleh muslimah. Sopan, anggun dan stylo.
Perfect untuk mummy2 gojes kan...
Untuk corak2 macam floral printa, tribal dan aztec prints, biasanya jadi kegilaan golongan muda. Macam lin, lin prefer plain je. Boleh sorak kegemukkan sikit. :P
So, boleh la kita pilih mana satu idaman kalbu sebab lebih banyak pilihan dalam menggayakan fesyen muslimah dan yang penting sempurna dalam menutup aurat.



Nak tutup aurat simple. Blouse tu kita boleh gabungkan dengan seluar jeans, skirt labuh, mermaid skirt dan macam2 lagi la. Tak lupa juga tudung, shawls atau turban. Baru menyerlah gaya muslimah anggun dan yang paling penting gabungkan sekali dengan  heel. Perfect! 



Bebel panjang2. Kat mana nak beli??
Senang je, beli online di website Zalora. Koleksi muslimah memang semuanya up to date.
Pelbagai jenama yang terkenal dan harga super berbaloi. Tak percaya? cuba la beli, rasai pengalaman online shopping terbaik di Zalora. 


Nak tengok baju lin beli kat zalora plak? 

baju biru ni my fav now... kain soft selesa pakai.

OK. sekian. 
Tata...



Post a Comment

1 Comments

  1. senang kan shoppng online jimat masa mood pun ok..hihi sharing is caring :)

    ReplyDelete