kbba

Latest Posts

Family photoshoot

By 3:17 PM , , , , , , ,

Assalamualaikum...

Akhirnya ku kongsi gak gambar family photoshoot ni kat blog. 
Actually, lin tunggu CD dari photographer  alahai... lambat sangat.
So proceed dengan ni je la ye.
Copy dari FB Lensa Hanim Awang 

Camera women ni kawan D masa sama2 amik ijazah dulu. 
Now dia tengah study PHD. 
Terorkan... so, untuk part time dia still amik gambar.
Cuma terhad la. Lin suka cara dia. 
Kami sama2 designer, so cara pandangan angle tu memang kena la dengan cita rasa suam2 kuku kami. =D 
Simple dan friendly, sebab tu masih gunakan khidmat dia. 

Gambar2 yang dulu kat sini ye.. 

Settle cerita pasal camera. Now baju kami plak. 

Daddy biasa la baju bundle. Lin elok2 belikan dia baju converse dia boleh plak tak nak pakai, sebab besar. Menangis dalam hati woooo... 
Suka hati kamu la T_T tak mo kawan. Dan merajuk da aritu. Haram tak dipujuk... Grrrr....

Mummy baju beli kat zalora. Besar punya size. Takut tak boleh butang. Yela beli baju tanpa fitting dulu kan. Tak pe, lagi besar lagi bagus. Senang nak breastfeed anak. 

Kiddo pula dapat sponsor yawww.... 
Rasa macam retis bila ada insan hati mulia nak sponsor baju captain saya. >_< 
Thanks kiut kids
Actually, lin mintak quotation je, pastu dia offer nak buatkan baju my kiddo. 
Allah.. gembiranya hati... Rasa nak terbang. 
Fly...fly... fly... 

Masa besday hafidh, lin pernah tempah. Nah kita flash back. 
Ni gambar masa hafidh punya besday 1 year. Baju ni dari kiut kids. 
Quality tiptop. Sampai sekarang bila basuh guna mesin tak tanggal pun. 
Try la korang. Confirm tak menyesal. 
Kawan2 blogger lain pun ada gak yang tempah dari kiut kid. 
Macam micha Baju superman tu. uhhuhu cantik dopp??? 
Kalau rasa was2, seru nama ku.. kot2 dapat diskaun kan... hihihi

Ok meh layan gambar je ye. 

You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. Semua lawa2..
    Baju pun nmpk sgt naik..imean warna baju tuh..xpnh bt photoshoot..teruja tgok

    ReplyDelete
  2. eh eh cutenya tema biru kemain si kecik tu kiut miut sgt!

    ReplyDelete
  3. haiii betis si adik tu.
    buat santapan sodap tu.
    alah lin oi comeynye gambo ps ni.
    :)
    nice kaler!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers