Hadiah dari Kawan maya

Assalam...

Da sebulan da dapat shawl ni.
Baru terkedek kedek nak share kat blog.

Hadiah ni ada member blogger gak buat.
Dapat saguhati je.
Alhamdulillah.. saguhati pun hadiah shawl...
Rezeki baby...
Eh... rezeki anak2...
:P

Memula dapat puas la lin fikir, bila masa aku beli ni...
Sampai budak kat reception tu kata..
"kak lin, lain kali beli tulis baru ingat"
Kena aja aku dengan budak reception ni.
Asyik duk perli.
Tapi yang dia duk sibuk tu apahal??
cisss...

Tengah dok fikir dari mana datang nya shawl cantik ni,
tetiba teringat I menang saguhati...
Mungkinkah??
So, email YanaMB 
Then dia replay betul la tu...
Hhooh gembira aku.
At least masa pakai tak rasa bersalah.
Sebab ianya mmg milikku.

Anyway shawl ni best sangat.
Senang bentuk.
Labuh dan lebar.
AngguNita.
Korang try la usha kat sini. 


Bila anak bujang ku pun nak try. Meh sini!!
My 1st time wear this shawl
Ok Thanks Yana.
Len kali buat G.A lagi ye.
Saguhati pun best.

Harris pun nak join...

Post a Comment

7 Comments

  1. yeyy tenkiu²...aah la cantik jugak eh shawl tu..kohkoh anggunita tu sepupu iols.. :)

    ReplyDelete
  2. cantik.. pattern batik jawa eh..

    mcm corak baju raya nik tahun ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah nik, klu tgk je tak cntik sangat. tapi bila da pakai nampak best plak.. hihih

      Delete
  3. besh nye hadiaaaahhh...!! cantik pulak tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah aty.. suka sangat dapat pakai shawl ni.

      Delete
  4. asslamualaikum... saya baru terbaca blog ni.. nway terima kasih sbb selesa dgn produk Anggunita. Nanti jemput cuci mata lagi di fanpage Anggunita ye.. thnx alot... <3

    ReplyDelete