kbba

Latest Posts

Labeling untuk drawer my kids.

By 10:30 AM , ,

As salam...

Lin nak share cara lin buat labeling untuk drawer my kids.
Before lin beli cabinet yang offer kat giant tu, (eh.. semua aku beli kat giantkan)
Lin pkai drawer yang lin beli kat giant gak.
Drawer ni, lin guna untuk simpan baju Hafidh.
Masa tu, Harris dalam perut lagi.
So bila Harris nak lahir, lin decide nak cari cabinet lain.
Biar lagi proper.

 My boring drawer. Tak sesuai langsung untuk my kids. 
Tak ceria. 
Meh kita ceria ceriakan.


Cerita DIY cabinet tu, kat sini ye. >>link<< 


My fav. corak. gajah gemuk dan comel. 
Warna2 ni, lin tambah sendiri kat photoshop. Corak tu, leh je google. 
Nanti dapat la. 




Lin suka corak gajah.
Sangat2 suka. Tak tahu kenapa.
So, untuk nampak dia menarik, lin gunakan background gajah untuk buat labeling.



Yang ni la hasilnya. 
Tampal kat bahagian atas, kalau bahagian bawah, nanti kena tempat pemegang, hari2 kena, nnt tertanggal pulak. 



Nak kata ceria sangat tu, tak la. Tapi, boleh la...
Overall lin suka, sebab drawer ni, black. Dan cabinet tu pun black. Match la kan. 


 

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. rajin nye lin..
    brang2 mainan ilyaas imani dah bercmpur aduk belaka...

    ReplyDelete
  2. Mimah tak label pn.pakai masuk campur2 je....tk cukup gigih dan rajin lagi

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers