Selamat Ulangtahun ke 3 cinta hati ...

As salam...

Alhamdulillah...
3 tahun da menyemai kasih dengan suami tercinta.
Dah ada 2 mujahid sebagai penyeri hubungan.

Syukur...
Hidup kami sekadar hidup yang sederhana.
Sederhana dalam kemewahan.
Sederhana dalam bercinta.
Sederhana dalam mendidik anak.


Mungkin ini caturan-Nya yang terbaik untuk kami.
Semoga kami terus hidup dalam keredhaan-Nya.


**********************************************************************************


Semalam sibuk duk cari idea camner nak suprise kan suami.
Macam2 idea menarik gojes bagi.
Dan semua nya lin guna pakai.
Idea cik na pasal kad.
Dan2 tu, lin pergi book store beli.
bukan beli kad anniversary.
Tapi kad TQ. wakakak....
Lain sikit. macam menghargai gitu.
Lepas tu coret sesimple mungkin.

" Dengan senyuman bibir merah itu, hati ini lulur
Dengan senyuman bibir merah itu, cinta di hati ini mekar
Hanya dengan sebuah senyuman...
Hati ini terusik begitu indah cerita cinta yang terukir oleh senyuman itu
Happy anniversary imamku, suamiku dan syurgaku... "

Gitu la ayatnya. Siap buat draft lagi. hahaha
Idea nak bagi tu, tak berapa nak suprise la.
Ingat nak bagi before tidur.
Tapi D da tidur dulu. Kurang sihat semalam.
Tak pe la nak buat camner, janji hati ni ikhlas nak bagi.
Pukul 5.30 pagi, D bangun bagi morning kiss dan wish.
Lin terus tunjuk almari tempat lin letak kad.
Masing2 tengah mamai.
D tengok then letak balik.
Before pergi kerja sempat gak la dia baca.
Lepas tu senyap. Tak cakap pape pun dengan lin.

Sampai opis, lin Whatsapp tanya kenapa tak komen pape.
Then, dia jawap dia terharu... uhuhuh...
Mungkin sebab ikhlas bait2 cinta tu.. tu yang touch heart tu. ngeee~~

Idea fathiyah plak, lin akan practikkan kat penang.
Oh ye, esok kami akan holiday ke sana.
Bersama family lin.
Macam before ni, anniversary vacation gitu..
Rakan komplot da ada. Adik ipar. Hope, tak terbocor la suprise ni.
Huhuh...

Idea paling best Erin.
Idea tu, lin akan buat gak. Cuma...
Sekarang bulan mengambang, tak sesuai. kikiiki
ok itu je.
Mood love bunga2 ni...
Agak2 dapat tak hadiah anniversary ni yek... uhuhuhuh


Post a Comment

3 Comments

  1. Alololo.. Romantik~!
    Selamat ulang tahun u..
    Semoga dipermudahkan urusan kalian...

    ReplyDelete
  2. ok....ingt dh idea erin ape...hahahaha~~ happy anniversary to both of u..semoga kekal hingga jannah~~Amin

    ReplyDelete
  3. salm singgah & follow..
    happy anniversary.. :)

    ReplyDelete