kbba

Latest Posts

App for ZALORA di Handphone

By 3:51 PM , ,

As salam...

Korang sihat??
Tak sihat, meh sini lin ajar cara untuk therapy supaya sihat.
SHOPPING!!!

Arrggghhh....
Shopping memang seronok. Tapi, kalau kita kaya la kan.
Kalau macam lin ni. Hmmm.. susah sikit.
Asyik kena kira2 sebelum membeli tu.
Takut terlari bajet. Lin tak suka kalau orang bank call.

" puan, bulan ni kami tak terima bayaran lagi... "

Oh BIG no ok. I hate that word.


Hari tu, lin dapat voucher dari Zalora.
Tak banyak sikit je. So, cita2 nak beli handbag raya.
Laalalal.... Keji je bunyinya. Bukan nak belikan untuk mak ke, ibu ke...Husband ke...
Ni diri sendiri punya plak.

Seriously lin memang susah nak beli handbag.
Lin kalau ada handbag, dalam tu da macam bag serbaguna.
Kalau batu tungku boleh masuk handbang, memang aku masukkan sekali.
Senang bawak 1 bag je nak pergi mana.
Bag sekarang ni pun segala mak nenek lin sumbat.
Pampers, susu, baju kiddo. Nasib Hafidh tak pakai potty train klu tak, aku hangkut sekali.
Bahahaha... tipu je.

Bag kalau beli made in pasar malam, memang seminggu je usia dia.
So, lin memang akan melabur sikit la. Tak dapat baru, prelove pun ok.
Janji original. Tak ada la tali putus, koyak dll.

Tapi, yang zalora ni, lin beli bag biasa je.
Anak2 da besar sikit. Tak payah bawak masuk mak nenek dalam tu kot.
Bag kecik je, untuk masukkan duit raya.. hohohoh
Tapi, duit raya kiddo la. not mine. Tapi, kalau ada pun boleh gak.

Nak di jadikan cerita since last week aku try shopping kat Zalora ni.
Haram tak dapat beli. Entah apa pasal pun tak tahu. Sakit hati jiwa raga bagai.
Frust. Balik tunjuk muka sememeh kat laki. Nasib dia tak muntah tengok.
2 hari gagal nak beli, Hari jumaat aritu aku pun chat la dengan pihak Zalora.
Rupanya tak boleh pakai firefox. Dia kata ada case.
Case apa pun aku tak tahu la. Menyusahkan.
Aku try pakai Explore pun tak boleh. Dah la opis ni tak boleh dload sesuka hati.
Pihak Zalora plak suruh aku guna Google Chrome. 
Takkan nak suh computer punya orang downloadkan untuk lin, pastu cakap tak boleh nak shopping kalau tak ada Google chrome tu. Tak ke kena surat layang nanti. ppfffttt....

Last sekali, aku try shopping guna hp je. Tetiba nampak simbol download Zalora App.
Apa lagi. Terus download. Bahahahah
Terus shopping. Dan terus beli.
Tak lengah lagi ko... Aku takut macam2 masalah lain plak.

Best gak app ni. Kalau tak nak beli, kita leh simpan dalam wishlist. Kan...
Pastu cuci2 mata. Pastu cukup bulan duit habis. Padan muka ko allene.


individu view

home page
sila2  pilih...

bag aku beli, biasa2 je. murah je... :P


tadaaa... fefeling muda gituuuuu......

menarikkan... apa lg, jom download secara jemaah....=)

happy shopping uolls!!


terapi hidup untuk aku
allene si kaki shopping


You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Heh..i like shopping..tiap hari ade pos laju hntr brg..xtau la kalu lpas2 ni name naik kat HR sbb hmpir tiap hari dorang kne received parcel on behalf of me..haha

    ReplyDelete
  2. argggghhhh tot bag tu santek angattttttttt arghhhhh tidak masuk blog dear ni silau mata....nsb baik duit x byk mana hahahah zalora mmg best

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers