kbba

Latest Posts

Be my top commenter of the month

By 12:50 PM ,

As salam..  

Hi everyone.... 


Rasanya almost 3 year plus lin berblogging.
Tapi, tak seserius mana pun. 
Now dah ramai kawan blogger, rasa happy sangat. 
Walaupun kenal kat alam maya je.
Tapi, bila kita da baca cerita yang di tulis, macam da kenal sangat. 
Kenal la sangat kan.. 
Hihihih...

Ok, straight to the point. 
Lin teringin sesangat nak bagi something to kawan blogger. 
Yang belum jadi kawan pun, di alu alukan menjadi kawan. 
Nak buat G.A bagai, tak confident lagi. 
So, meh kita buat versi commenter plak ye. 

Starting next month. 1st of June until 30th June 2014
kawan blogger yang komen terbanyak
untuk 3 orang, ada suprise!!!! 
Hadiah biasa2 je. 
Jangan la korang mengharapakan hadiah besar2 ye. 
Just for fun. 
Kalau sambutan menggalakkan, mungkin akan di teruskan setiap bulan. 
Yeah... 

Meh la sama2 memeriahkan box top commenter kat sebelah kanan tu. 
Tapi, ada syarat. Syarat dia senang je. 
Mesti la follower blog ni
Simplekan. Follower blog di utamakan. 
Bahahaha... 
Ok itu je. Mark your calender ok.! 

Dadada... 

aku hanya blogger picisan
-allene-

You Might Also Like

4 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers