kbba

Latest Posts

Biar gambar berbicara - Adeel day 1 to today

By 2:01 PM , ,

Assalamualaikum 

Lin nak share gambar Harris dari day one to today.

Dimulakan dengan gambar mummy selfie masa kat hospital ye... 
 
Muka gembira, nak beranak la katakan...
time ni, memang da tak tahan sakit da. Tapi, laki aku boleh plak main2 tangkap gambar. Bosan la tu...
Setelah 4 jam bertarung dalam labour room. Keluarla si kenit ni
Day 1 masa kat rumah
Alhamdulillah.. da sebulan, muka pun dah tembam...
2 bulan, menguap tak reti tutup mulut lagi... ngee~~~

3 bulan
mummy dah kena kerja. Harris duduk umah BS
4 bulan, dah pandai buat memek muka
5 bulan, masuk ward. Lung infection
6 bulan, dah kurus
7 bulan, makan puree pelbagai jenis

8 bulan, gemuk kembali. Banyak makan dan susu
9 bulan dah pandai jampi ubat mummy.
" hi ubat, bagi mummy banyak susu, aku nak minum banyak"
10 bulan lagi banyak cerita dia
11 bulan, dah pandai jadi alarm nak kejut mummy bangun pagi
And today. 12month.
Membesar bagai juara.

You Might Also Like

2 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers