Cerita hari ini

As salam...

Wekend camner? best? penat?
uhuhuh
Lin macam selalu...
P.E.N.A.T

Sangat penat.
Mungkin jumaat malam tu, busy dengan cheesekut.
Tidur lewat sebab nak siapkan order.
Hafidh buat perangai pulak.
Sekali kena bantai dengan D.
Bukan Hafidh je sakit. Mummy pun sakit.
Sakit hati dengar Hafidh menangis.
D mood tak baik sebab mummy tak layan dia..
Bahahah...

Sabtu pula, rushing kemas2 umah.
Pastu terhegeh2 nak breakfast luar.
D nak pujuk la tu. Konon2 tak payah susah2 buat breakfast..
Bahaha... tak heran pun.
Sekali, hujan la plak. Kereta parking jauh.
Errmm... redah je la.
Nasib kenit2 lin tak kena hujan.

Balik tu, siap2 kan budak nak pergi eCurve plak.
Lama da tak jejak situ.
Tempat berAirCond pun rasa panas dengan kerenah anak2 aku ni..
Aisshh... nasib la mummy ada geng men"jemah"
Bahahah...
Korang nak buat perangai buat la..
Janji mummy dapat borak2 ngn mummy blogger lain.
1st time jumpa Wawa yusof. Dan 2nd time jumpa Khairul.
Borak macam dah selalu jumpa kan korang ni..
ihihih

Ahad pun sambung busy lagi.
Mummy lap2 perabot yang dah berdebu 3 inci.
Bahaha tebal giler, boleh buat bedak. Nak tak???

Lepas tu, siap2 bergi wedding kat puchong.
Lepas tu, pergi senawang hantar order cheesekut.
Penat?? tak payah cerita la.
Memang tahap maksimum dah penatnya.
Nak buat macam mana. Itu jalan yang kita pilih.
Harung je la.

Hari ni pula.
Pagi2 anak2 da meragam.
Sorang2 buat kueh.
Akibatnya sampai opis lambat la.
Nasib hari ni merempit. *dah tak merajuk*
Lin tak la lambat sangat. D yang lambat.
Pukul 9 kat cheras lagi. Padahal opis dia kat setiawangsa..
Bahahaha...
Nasib mu la laki. D kan ada share ngn bos. =D

Tengah hari ni, bos nak belanja makan.
Yeah.. makan free.
Ok, tengah duk fikir2 nak order apa jup lg.
Bos ni, pandai tau bodek dulu.
Pasni nak bagi kerja menimbun la tu.
Matik la aku.

Ok tu je bebel indah di pagi isnin.

last sekali. nah gambar budak ucuk acam mummy daddy.



just follow the flow
mummy lin.

Post a Comment

3 Comments

  1. hi ucuk acam mommycha jugak.
    mwahh mwah!

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya dia...gebu sangat...hihi...rajin betul mommy dia..kene ambik supplement tu..kurang sikit penat tu :)

    ReplyDelete