Cheesekut Sedap katanya...

As salam...

Korang da pernah makan cheesekut? Ala.. ada time tu, memang jadi trend mak2 blogger ni, gila buat cheesekut. Siapa pernah mesti rasa bertapa nikmatnya menikmati cheese yang sejuk dan manis tu kan...

Sekarang ni, lin kan dah jual cheesekut. Ada la few customer yang bg feedback yang mereka berpuas hati. Alhamdulillah... Syukur.

ni last week punya order...
- yang nampak penuh giler tu, aku punya... bahahah.... special...!
ini la rupa cheesekut special tu. bawah plain, atas chipmore... sedap oooo...
ni, agent kat puchong. br nak bg dia rasa. terkejut sangat la tu.
yang ni customer tetap nurul. untung dia duduk dekat ngn rumah mak lin. selalu order amik sendiri je.
ni pun kira customer tetap lin gak... suka betul mak buyong dapat makan... ihihih 
So, kamu..kamu... yang nak try meh la.. whatsapp lin. 019-2523932

yang iklas buat sedap2,
mummylin



Post a Comment

2 Comments

  1. waah.. dah ada variasi mcm2.. bagus2.. kalau rajin..ikhlas.. insyaAllah.. people will keep come back =)

    ReplyDelete
  2. Mcm sedap je..kalu ddk dekat mmg jd pelanggan setia ni..

    ReplyDelete