Isteri dan dot..dot...dot... " temptation of wife "

As salam...

Hai...hai...

Korang.. aku da terjebak ni...
terjebak dengan "temptation of wife" 



Korang la ni, bagi feedback cerita tu best la..
Hero hensem la..
Kan dah terjebak ni.

Huhuhu...
Tapi, dengar tajuk je pun macam best kan.
Memang dah lama lin tengok je iklan dia.
Last friday da terjebak wei...
Mentang2 la last friday kerja aku hanya nak final render 3D.
So, memang free.
Nak ngadap 3D tengah render buat apa kan.
So aku ngadap "temptation of wife" ni.

Episod pertama da sakit hati.
2,3,4 lagi sakit hati.
Macam tak nak tengok je aku rasa.
Tapi, aku nak tahu kesudahan gakk.
Last2 aku terus lompat episod 20.
Tak sanggup aku tengok pmpuan tu kena buli dengan kawan baik macam hantu tu.

Tu la, aku sanggup tak ada kawan dari kawan makan kawan.
Macam tak ada laki lain kat dunia ni.
Sibuk laki kawan gak dia nak.

Yang si suami ni pun sama je.
GATAL tak bertempat. Asal nampak sexy, rembat.
Da kenapa gatai sangat. Pelik la aku.
Isteri punya setia dan baik, sibuk cari yang gatal.

Isteri ni, nak sexy2 fikir maruah suami.
Tapi, perempuan gatal kat luar tu, tak tahu malu.
Itu yang laki tu nak?
Aiissshh.. papo je.

Tapi betul la para suami...
Isteri korang tu... * kena mention kang orang ingat laki aku plak*
kalau make up lawa2... tebal 3 inci.
Dress up sexy mexy...
Memang cantik. Tapi!!!
Sanggup ke korang share dengan mata2 lain?
Isshh.. Kalau sanggup tak tahu la laki jenis apa ni.
Huhuhu..

Senang cerita, kalau nak perempuan sexy cantik gedik dan manja,
Senang je.
Korang laburkan la duit kat isteri.
Bia dia pergi spa selalu.
Buat rambut.
Beli baju2 cantik...
Kan lagi berbaloi. Ni pergi labur kat orang lain buat apa.
Huhuhu..

OK... da abis bebel..

bai...bai...

isteri solehah mithali
- allene #imladiadie -

Post a Comment

3 Comments

  1. Nk tgok tp xberkesempatan..
    Ramai sgt yg ckp sedap..lahai..mencik!

    ReplyDelete
  2. Alaaaaa x sempat nak layan cerita....huwaaaaaaa sedih tau...tv rosak kt umah...dkt sebulan tak menonton hehhehe

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak tgk pun. ramai kawan update kt fb best katanya. tsk

    ReplyDelete