kbba

Latest Posts

Kerana terpaksa aku relakan

By 9:40 AM , ,

As salam...

Korang....

Kemaruk lagi aku ni.. dah rupa orang tak ada kerja da.
Asyik ngular je aku.

Aku dah kemaruk cerita ni plak...
" kerana terpaksa aku relakan " 



Cerita dari novel. Aku memang nak beli buku ni aritu.
Sebab ada tulis "best seller"
Tapi, pastu di adaptasikan ke drama.
Kalau beli buat rugi je. So, tak payah beli.
Bahahaha...
Kedukut kan.

Pelakon, biasa2.
Tapi bila berlakon... wowow...
Mantap ok.
Si izreen tu, memang aku tabit spring la.
Dan aku jeles dengan body dia.
Kurus ok. >_<'


Serius minah ni pandai sangat belakon.
Watak dan karekter dia yang selamber tu.
Memang aku admire giler.

Si lelaki ni.. owwhhh.. look gojes gak...
>_<
Sweet sangat la... bahahah... 

Good job pihak produksi
I lioke...
Walaupun tengok lambat je.
Kat tonton je..
huhuhuhu

mummy kemaruk cerita cintan
~ allene pecinta novel ~






You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. dh lama x tgk drama..sbb nnt emo terlebih...hahaha :p

    ReplyDelete
  2. ada yeh?.. now layan tanah kubur je =(

    ReplyDelete
  3. yaya pun suka tengok cerita ini kelakar, indah kelam-kabut tapi sweet jer

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers